Heti tarot-előrejelzés: a vágyaid valóra válhatnak!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a vágyaid valóra válhatnak!

Heti tarot-előrejelzés: a vágyaid valóra válhatnak!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-14

Ezen a héten a telihold hatása lesz ránk nagy hatással. Minden területen megtapasztalhatjuk a beteljesedést, az "egész" állapotérzést. Párkapcsolatunk terén a szexualitás felerősödhet, míg az anyagiak területén jó pénzügyi lehetőségekről értesülhetünk. Természetesen az egészségünkről se feledkezzünk meg, és az apró rosszulléteket is vegyük figyelmeztető jelnek.  


Rendezvénynaptár
Április 22. – hétfő (Főpap, Torony, Nap):
Amennyiben bármi nyomja a lelkünket – akár titok, akár olyan információ, amit jobb ha többen is tudnak –, akkor ne húzzuk az időt tovább, tálaljunk ki és hozzuk felszínre az eddig elnyomott dolgokat. A napfény csak abban az esetben tud beköszönteni az életünkbe, ha nincsenek gátak bennünk. Próbáljuk meg elengedni a félelmeinket és magabiztosan hozzáállni az érkező kihívásokhoz. Párkapcsolatunkban fontos szerepet kap az együttlét, és az együtt töltött idők mennyisége. Próbáljuk meg minél több időt kettesben tölteni, mert meghozza az eredményét!

Április 23. – kedd (Érmék kettes, Akasztott ember, Kelyhek tízes):
Napjaink egyik legégetőbb kérdése: a pénz. Mindent megtennénk annak érdekében, hogy magunknak tudhassuk a pénzügyi függetlenséget. Ma több ajánlatot, lehetőséget is kaphatunk, vagy értesülhetünk róluk a barátaink által. Ám jobban tesszük, ha ma távol tartjuk magunkat a komoly, kardinális döntések meghozatalától – főképp a pénzzel kapcsolatban. Az egészség terén jobban tesszük, ha figyelünk az apró jelekre és megelőzzük a nagy gondokat. Párkapcsolat terén pedig elkerülhetetlen lesz egy két vita (bolhából elefánt).Április 24. – szerda (Érmék apródja, Érmék tízes, Kardok négyes):

Ma már bátrabban hozhatunk meg döntéseket, hiszen kedvezőbb energiák vannak a pénzügyeknek. Tisztában kell lennünk minden apró betűs résszel is, így amennyiben szerződéskötésre vagy megállapodásra kerül a sor, akkor érdemes mindent elolvasni és semmi fölött nem átsiklani. A magánéletünkben most lehet, hogy háttérbe szorulnak az érzelmek és inkább a szexualitás lesz meghatározó, mintsem a személyek puszta jelenléte. A barátokra is próbáljunk meg a sűrű munkanapok között időt szakítani, mert ápolni kell a kapcsolatainkat.

Április 25. – csütörtök (Botok lovagja, Kardok lovagja, Érmék lovagja):
Minden fölé szeretnénk kerülni, úgy érezhetjük, hogy mi vagyunk a legfelsőbb vezetők – mind az egészség, pénz, párkapcsolat területén. Rá kell viszont ébrednünk arra, hogy felettünk is állnak személyek, akik munkát adhatnak nekünk és feladatokat bízhatnak ránk, amelyeket bizony maximális tudásunkkal el kell látnunk. A magánéletünkben egyfajta hatalmi harcot élhetünk meg. Észre kell vennünk, hogy ketten alkotjuk a párkapcsolatot és nem minden úgy van, ahogyan azt mi elképzeljük. Próbáljunk alkalmazkodni is néha, mert elhanyagolhatatlan!Április 26. – péntek (Szerencsekerék, Érmék királynő, Kardok tízes):

Egyszer fenn, máskor pedig lenn jár a szerencse kereke. Ezen a napunkon mi is meg fogjuk tapasztalni, mint a „fenn”, mint a „lenn” állapotot. A kérdés már csak az, hogy mennyire vagyunk képesek tanulni mindkét helyzetből. Magánéletünk terén is érezhetjük úgy, hogy nincs tovább, mert ennyit lehetett kihozni ebből a kapcsolatból, míg másik pillanatban pedig azt érezhetjük, hogy megfogtuk az istenlábát. Egészségügyi állapotunkban pedig kisebb rosszullétek jöhetnek ránk, szédülhetünk majd – ilyenkor fontos lesz, hogy pár percre megpihenjünk.

Április 27.-28. – hétvége (Kelyhek nyolcas, Kardok kilences, Érmék kilences):
A hétvégének a családról kell most szólnia. Tekintsünk vissza a múltba és vegyük szemügyre, hogy vajon mennyi időt is töltöttünk szeretteinkkel együtt. Ha úgy véljük, hogy nem nagyon estünk túlzásba ezen a téren, akkor próbáljuk meg ezt az arányt megváltoztatni és több időt velük lenni. Fontos, hogy a baráti kapcsolatok mellett a családiakat is megerősítsük, hiszen ellenkező esetben előfordulhat az, hogy elszigetelődünk a saját famíliánktól. Emellett fontossá válik az is, hogy a párkapcsolatunkban adódó gondokat megbeszéljük!


Papp Máté
Astroworld 
 
[ 6121 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x