Heti tarot-előrejelzés: pezsdülj fel végre!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: pezsdülj fel végre!

Heti tarot-előrejelzés: pezsdülj fel végre!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Egyre több energiával bírunk, hiszen itt tavasz, éled a természet és mellette még a Hold is éppen növekszik. Ebben az időszakban indíthatjuk be igazán az életünkben a nagy, pozitív változásokat, amelyek akár életünket is megváltoztathatják - természetesen csak pozitív irányba. Higgyünk magunkba, engedjük meg magunknak a pihenést. 


Rendezvénynaptár
Április 15. – hétfő (Kardok tízes, Korongok hercegnője, Az Erő):
Az ego egy különleges dolog – sokszor becsap bennünket. Hamis képet mutat rólunk, ami veszélyes, hiszen idővel mi magunk is elhisszük azt. Ekkor oda az igazi lényünk: feláldoztuk önmagunkat. Itt az idő arra, hogy újra ráleljünk valódi énünkre. Húzódjunk egy kicsit vissza az otthonunkba, meditáljunk egyet, fogyasszunk el egy kávét vagy teát és merengjünk el a gondolatainkon, engedjük, hogy az elménk elcsendesedjen. Ne kezdjünk bele anyagi tervek szövögetésébe, mert kézzel fogható eredménye nem lesz küszködéseinknek, csak időt pazarolnánk.

Április 16. – kedd (A Vágy, Kelyhek hatos, Korongok kilences):

A magánéletünkben fontos az adás-kapás egyensúlya. Ne csak elvárjunk egy kapcsolattól, ne csak kivenni akarjuk belőle a hasznot, hanem tegyünk is hozzá. Legyen általunk is több! Lelkis énünk kerül majd jobban előtérbe, így alkalmas időpontot találhatunk egy mély, tartalmas beszélgetésre, amikor levetkőzve gátlásainkat, nyitottan beszélünk majd egy-egy problémánkról. Továbbá a pénzügyek terén is csak nyílt lapokkal játszva lehetünk nyereségesek. Ahogy hazugsággal, félrevezetéssel vegyülnek anyagi terveink, elindulunk a lejtőn lefelé.Április 17. – szerda (Korongok ásza, Kardok kilences, Botok hatos):

Ma sajnos könnyen válhatunk a környezetünk szemetesládájává, mindenki minket találhat meg a problémájával, mindenki hozzánk fordulhat segítségért. Mindezzel semmi gond nem lenne addig, míg mindez csak második helyen szerepelne. Előfordulhat az is, hogy már saját magunkra sincs elég időnk, holott mégiscsak a mi életünkről van szó, a saját életünket kellene élnünk. Ideje észbe kapni és rendbe tenni a kesze-kusza pénzügyi szálakat, és kibogozni a kicsit féltékenységgel tűzdelt magánéletünket.

Április 18. – csütörtök (Kelyhek királynője, Botok királynője, Főpap):

Energikusak leszünk és mindent szenvedélyesen fogunk csinálni. Bármibe is kezdjünk, bármire is adjuk a fejünket, azt szívvel-lélekkel tesszük. Ezzel önmagában semmi gond
nem lenne, de előtte jól meg kell nézni, hogy mibe is vágjuk a fejszénket. Nézzük meg, hogy képesek leszünk-e teljesíteni, mérlegeljünk mindent, mielőtt igent mondunk. A magánéletünkben most felszínre törhetnek az elfojtott érzelmek, a szexualitást is magas fokon megélhetjük, míg a pénzügyek terén vállalkozó kedvűek lehetünk, és az újdonságokat kereshetjük.


Április 19. – péntek (Kardok királynője, Diadalszekér, Botok hercegnője):

„Csak el ne szaladjon veled a ló” – ez az a mondás, amit rengetegszer hallunk az őseinktől, szüleinktől. Tökéletesen igaz lesz a hét utolsó munkanapjára, hiszen olyan könnyen vállalhatunk magunkra ilyen-olyan megbízásokat, feladatokat, mint amilyen természetes az, hogy lélegzünk. A túlzott terhelésnek viszont megvan a maga negatív vonzata: könnyen elfáradunk és az otthoni, magánéletünkben nem leszünk képesek 100%-ot nyújtani. Próbáljuk meg a feladatok számát lecsökkenteni és a privát életünkben is teljes mértékben helytállni.

Április 20.-21. – hétvége (Botok lovagja, Korongok hármas, Az Univerzum):

Ez a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy ellátogassunk bármilyen rendezvényre, szemináriumra, amely kapcsolatban áll valamilyen szinten az egészséges élettel (lélek, táplálkozás, stb.). Továbbá lehetőségünk nyílik arra, hogy még egy kicsit foglalkozzunk a munkánkkal – nem kényszerből, hanem mert örömünket fogjuk benne lelni. A párkapcsolatunkban is megélhetünk minden jót, mindent, amire szükségünk van, és építő hatással van ránk. Lehetőségek és kikapcsolódás, mozgolódás és pihenés, nyugalom és pezsgés – minden lesz!


Papp Máté
Astroworld
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4085 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x