Heti tarot-előrejelzés: fordul a kocka!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: fordul a kocka!

Heti tarot-előrejelzés: fordul a kocka!

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

Adódott már rengeteg olyan szituáció, amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút a problémákból. Ezen a héten megláthatjuk a fényt az alagút végén! Legyünk mindig a topon - ezen a héten - hiszen bármelyik pillanatban ránk találhat az "isteni szikra". A kérdés csupán az: készek vagyunk a lehetőség, a pozitív energiák befogadására? 


Rendezvénynaptár
Május 13. – hétfő (Nap):
Ragyogással indul a napunk, ha pozitívan állunk hozzá az eseményekhez. Nem szabad, hogy elhatalmasodjon rajtunk mindaz a negativitás, ami akár a munkahelyünkön, akár a családi életünkben ér minket. Próbáljuk meg megtalálni mindenben azt az örömforrást, amelyre támaszkodhatunk. Családi, magánéletünkben egyfajta önfeledt boldogságot élhetünk meg, amikor semmi és senki nem ronthatja el a jókedvünket. Próbáljuk ezt végig megőrizni és nem engedni a 21-ből, azaz jelen esetben a jóból.

Május 14. – kedd (Remete):

Túl sokat vagyunk mostanság a középpontban, épp itt az idő arra, hogy picit visszavonuljunk és magunkra is legyen időnk. Túl sokszor mások érdekei előrébb valók, mint a mieink. Ennek egyetlen, de nagy hátránya van: sose vagyunk képesek magunkra időt szánni. A mai napon pénzügyek terén sem éppen a kreativitás, a bőség, a gazdagság lesz az uralkodó. Ez is arra utal, hogy itt az idő kiszakadni a rohanó hétköznapokból és kicsit mással is foglalkozni. Nagyon jót tesz az is, ha a felszabaduló időnket a családra szánjuk.

Május 15. – szerda (Torony):
Nem kell megijedni, hiszen minden összeomlás azért történik, hogy valami jobb, szebb, minőségibb tudjon a helyébe állni, épülni. Talán ezért se fogjuk annyira drasztikusnak érezni mindazt, ami a mai napon megtörténik. Bántásokat, akár egyfajta agymosást is kaphatunk azzal kapcsolatban, hogy munkánkat nem megfelelően végezzük. Semmi lelkiismeret furdalásunk ne legyen, hiszen ez a főnöki kommunikáció inkább a személyünk ellen irányulhat, mintsem a munkákra, hiszen azzal semmi gond nincsen.


Május 16. – csütörtök (Szerencsekerék):
A szerencse forgandó – tartja a híres mondás. Most szerencsére a mi javunkra fog fordulni, hiszen az elmúlt napokban talán ennek ellenkezőjét tapasztalhattunk. Párkapcsolatunkban végre lehetőség lesz arra, hogy átéljük azokat az érzéseket, érzelmeket, amelyeket valójában érzünk. Ne féljünk kifejezni mindazt, amit érzünk, hiszen a legnagyobb problémát az jelentheti, hogy nem merjük felfedni igazi, valódi énünket. A pénzügyek terén is már sokkal jobb lehetőségekre találhatunk, amelyekkel élni is érdemes!

Május 17. – péntek (Mágus):
„A teremtés kulcsa a kezedben van.” – szinte minden könyv ezt mondja, ha felnyitjuk a Mágus lapjának értelmezését. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindent tettek nélkül elérhetünk, hogy minden az ölünkbe fog hullani, de nagyobb az esély arra, hogy amit eltervezünk úgy is lesz, és nem húzza át semmi váratlan esemény a számításunkat. A párkapcsolatunkban most itt a lehetőség és alkalom arra, hogy megéljük az intimitást, a szexualitást. Talán nem is emlékszünk rá, mikor volt részünk ilyesfajta örömökben.

Május 18.-19. – hétvége (Világ):
A hétvége nagyon vontatott, illetve sok feladattal tűzdelt lesz. Nem feltétlenül szokványos, gyorsan elrohanó két napra kell számítanunk. Adódhatnak kisebb-nagyobb gondok, amelyeket a lehető legjobban meg kell oldanunk. Természetesen ha úgy gondoljuk valamiről, hogy nem vagyunk képesek megcsinálni, kérjünk nyugodtan segítséget, akár szakértőit is, hiszen jobb, ha felvállaljuk gyengeségeinket és merünk segítséget kérni akkor, amikor szükséges, mintsem később saját magunk kardjába dőljünk.

Papp Máté
AstroWorld 
 
[ 6156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x