Csodatúra Peruban
Címlap / Ezotéria / Csodatúra Peruban

Csodatúra Peruban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Mabel Katz, a világszerte sikeres Ho’oponopono szakember spirituális tisztító utat szervezett a varázslatos Peruba június első hetében. Az úti cél nem kevesebb volt, mint újjászületni az inkák földjén. Az útról elsőként a HarmoNet számolhat be, Móra Klára helyszíni tudósítása alapján. 

A csoport valóban a világ minden tájáról állt össze, ugyanis Mabel Katz mára sok ezer hallgatót oktatott az ősi hawaii problémamegoldó módszerre, az Egyesült Államoktól Kínáig, Oroszországtól Spanyolországig. Hallgatói lelkesedéssel és rajongva használják a módszert, ami egyszerűségével és hatékonyságával egyre több útkeresőt ragad meg. Mára akkora érdeklődés övezi ezt a módszert, hogy talán nincs is olyan ember, aki legalább fél füllel ne hallott volna róla. A béke, a szeretet és a megbocsátás egyszerű és kétségtelenül pozitív üzenetét hordozó módszer vallástól, nézetektől, véleményektől függetlenül mindenki számára elérendő és elérhető lehetőséget kínál.


Peru a maga varázslatos történelmével, lenyűgöző emlékműveivel, hihetetlen energiájával kiváló helyszínnek ígérkezett.

A Ho’oponopono 24 órán, heti 7 napon át tartó ’meditálást’ jelent. Miért is van akkor szükség arra, hogy ilyen különleges úticélja legyen a spirituális útnak?

-    Mit jelent számodra Peru? – kérdeztem Mabelt Aguas Calientesben, a spirituális túra utolsó programja után.

-    Peru a varázslatos, a tökéletes hely arra, hogy elengedjük a múltat, elengedjük azt, ami már nem működik, ami már nem szolgál bennünket. Azokat a régi programokat, amelyekkel régóta együtt élünk. Peru földje csodálatos, és a Föld azért van, hogy segítsen bennünket ebben a folyamatban.
Isten hangját sokszor nem halljuk meg, nagy a zaj körülöttünk, sok a gondolat bennünk, és ha ez napról napra így van, keresnünk kell olyan helyet, ahol meghalljuk őt. Peru ez a hely.
Peruban a természethez sokkal közelebb tudsz élni, nemcsak élni, hanem a természet beszél is  hozzád. Közel van hozzád Isten, jelen van!
Jómagam évente egyszer itt vagyok csoporttal, olyanokkal, akik elhatározták, hogy elengedik a régit, elhatározzák, hogy újjászületnek.


Perunak különösen támogatja ezt a munkát Cusco környéke, és Machu Picchu. Ha készen állunk, segít bennünket tisztítani, törölni, újjászületni. Valódi áldás.
Ez az út megerősítette, hogy amit kerestem, megtaláltam.
A csoport sok országből érkezik, különböző kultúrákból, társadalmakból, de ahogy a spiritualitás összeköt bennünket, az bámulatos. Mindannyian ugyanazt keresték, azért jöttek ide, hogy elengedjenek. Azért jöttek, hogy töröljenek. Ez volt közös a csoport tagjaiban.
Olyan helyeket látogattunk meg, amelyeket nem ismertünk. Tökéletes helyeket. Hálát adok Istennek ezért a lehetőségért. Hálás vagyok a Föld Anyának is, aki nagy mértékben segítette ezt a munkát.

-    Mi lesz legközelebb az úti cél?

-    Mint már évek óta, decemberben most is Izraelbe utazunk a résztvevőkkel, ahol különleges helyszín kínálkozik az elengedésre, az újjászületésre, és nem utolsó sorban, hogy spirituális munkánkkal hozzájáruljunk a világbéke megteremtéséhez. Jelszavam hosszú ideje: A belső béke MAGA világbéke. Hiszen a béke mindig velünk kezdődik, és nem fordítva. 
Jómagam, mint a csoport egyik résztvevője, Mabel Katz magyarországi képviselője, könyveinek fordítója és kiadója, csak felsőfokon tudok beszélni az útról.


Peru csodáján túl a csoport spirituális ereje, elkötelezettsége, összetartása lenyűgözött. Abban a szerencsében volt részünk, hogy idegenvezetőnk is megvilágosodott, tudatos, csupa szív perui ember volt, aki olyan hitelesen és olyan szeretettel vezetett be bennünket az inkák világába, hogy könyvtárnyi könyv sem adhat annyit. A legfelemelőbb és legmeghatóbb élményem Lorenzo sámán szertartása és áldása volt, amely fizikailag is számomra eddig ismeretlen dimenzióba vezetett el, a tudatosság olyan szintjére, amiről korábban álmodni sem mertem.

Az út tanulsága számomra az, hogy határok nincsenek – csak mi magunk állítjuk fel őket. Igen, a világon minden lehetséges. Hiszen tényleg újjászülettem.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x