Látomáskeresés, ló reiki
Címlap / Ezotéria / Látomáskeresés, ló reiki

Látomáskeresés, ló reiki

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Amikor visszajöttem az erdőből, ahol két napot töltöttem étlen-szomjan sátor nélkül látomásokra várva, felszabadultan az addig rám mért terhek súlya alól, és a gondolattól, hogy a napi száz szúnyogcsípést sem kell már bevállalnom sámántanítónk szabadon kószáló lova vonta magára a figyelmemet. 


Rendezvénynaptár
Amikor visszajöttem az erdőből, ahol két napot töltöttem étlen-szomjan sátor nélkül látomásokra várva, felszabadultan az addig rám mért terhek súlya alól, és a gondolattól, hogy a napi száz szúnyogcsípést sem kell már bevállalnom sámántanítónk szabadon kószáló lova vonta magára a figyelmemet.


Nem értettem, miért. Nem nagyon vagyok oda a lovakért. Több balul végződő történet szereplőjét sikerült személyesen megismernem életem folyamán, akik életük végéig magukon viselik a lovaktól (általában a sajátjuktól) elszenvedett sérülések nyomait. Igazából nem félek a lovaktól, de tartok.

Ezért volt olyan furcsa, hogy azon kaptam magam, hogy nem tudom levenni a szemem a nekem háttal álló, legelésző fekete lóról. Éreztem, hogy tudja, hogy nézem, de a legkevésbé sem izgatta magát.

Gondolataimmal Utét kerestem, a középkorú sámánhölgyet, Kiki gazdáját. Már éppen szólni akartam neki, amikor is a semmiből olyan közel termett hozzám, hogy megdermedtem. Monolitként állt mellettem, szótlanul. Várta, hogy én kezdjem.

-    Megsimogathatom, szerinted?- érdeklődtem tétován.
-    Igen, de előbb vedd fel vele a kontaktust! - felelte.
-    ???
-    A harmadik szemeddel. Koncentrálj a harmadik szemére, és kérd meg, hogyha úgy érzi, akkor jelezzen neked vissza azzal, hogy rád néz!
Összpontosítottam, de semmi. Utéra néztem.
-    Ilyenkor mi van? – kérdeztem.

Beugrott az „ez nekem nem megy” lemez. Akármennyire is igyekeztem, a ló rám se hederített. Pörölykalapáccsal vágtak oda megint az egómnak.

-    Azt mondja, hogy félsz tőle. - tolmácsolt a sámán.

Hoppá, gondoltam, ez nem lesz egyszerű. Úgy éreztem, hogy valamit tanulni fogok még ma, csak én, csak ma. A 15 fős társaságot, aki csak méterekre volt tőlünk fényévekre éreztem. Mintha egy új „dimenziógömbbe” lettünk volna bezárva Kiki, Ute és én.
Új instrukciókat kaptam, de megint nem történt semmi.

-    Azt mondja, hogy „büszke vagy” még.
-    ???
-    Hogy túlságosan a fejedből próbálod megoldani a feladatot.Kiki közben, talán éppen azért, hogy a régi gondolati sémákat megtörje úgy 5-6 méterrel odébb sétált és ott legelészett tovább. Gondosan ügyelt arra, hogy mindvégig a farát mutassa felém. Kicsit összeszedettebbnek éreztem magam. Ute tanácsára közelebb léptünk 3-4 lépést a lóhoz.

-    Koncentrálj, csukd be a szemed és érezd a kapcsolatot a harmadik szeme és a tied között! Kérd meg, hogy nézzen rád, ha megértette, hogy megértetted az előbbi üzenetét!
-    Rendben.

Közben megint közelebb settenkedtünk Kikihez egynéhány lépéssel. Fókuszálás nélkül összeszűkítettem a szemem, mire a ló megfordult és a lábam közül kezdett el legelni. Közben hallom, hogy Ute folyamatosan magyaráz, hogy a ló a legjobb tanító. Megmutatja, hogy viselkedsz a világban. Kicsit örültem, hogy a Kiki végül is felém fordult, de sámántanítóm hamar lehűtötte lelkesedésem azzal, hogy ezt csak azért csinálja, mert úgy veszi, mintha ott sem lennék.

-    Koncentrálj a harmadik szemére! Zárj ki minden mást!


Kiki már ismét háttal állt nekem, amikor úgy éreztem, hogy én mindent megtettem, ennél nem tudok többet. Ekkor hirtelen hátra fordult, végigmért, mint egyik ember a másikat. Odalépett hozzám, és homlokát többször is a hasamhoz dörgölte. Láttam Uté-n, hogy elégedett. Bevallom, hogy én is az voltam. Közelebb kerültek hozzám a lovak és talán én is a lovakhoz.

Megkaptam egy ötszáz kilós állat tanítását alázatról és koncentrációról. Még szerencse, hogy egy pusztán voltunk, egy erdő szélén, mert ez a sok felszabadult plusz energia nem fért volna be egy terembe.

Amikor egy fél órával később a vizes vödrét mostam tisztára és vizet töltöttem neki észrevettem, hogy cinkosan figyel. Éppen elkaptam a pillantását. Odajött és elkezdte „csócsálni” az oldalamat. Szája még a ruhámon keresztül is csiklandozott. Éreztem, hogy összebarátkoztunk. Megértettem, hogy egy olyan világnak lettem a része, ahol az ember csak része a dolgoknak, közel nem a legfontosabb részvevője. Ahol nem vagy egyedül; a körülötted lévő természetből erőt nyerhetsz, segítségével választ találhatsz a kérdéseidre, problémáidra megoldásra lelhetsz.


Valahogy ezt az energiát érezhették meg a Free Rein Australia munkatársai is, akik a suttogó és energiaadó hagyományokra támaszkodva lovas gyógyászati központot hoztak létre. Az „amit idáig ember végzett, miért ne végezhetné ló” mottó sikeresen bevált a fizikai és érzelmi diszharmóniában élőkkel való foglalkozásban is.

A központban dolgozó 12 négylábú terapeuta az energiablokkok feloldása közben néha felhorkant, a földön fekve megpördül, vagy éppen könnyít magán.

A hatalmas legelőre kicsapott lovak nem cipelnek érzelmi „puttonyokat” és a ranch tulajdonosai szerint hathatós segítséget nyújtanak az alacsonyabb rezgéstartományban vegetáló ügyfeleik részére.

A kezelés masszázsasztalon folyik, amit egy lezárt udvarban végez a patás terapeuta. Azt, hogy melyik állat végzi a kezelést, és hogy hol vannak az energiablokkok, a lovak döntik el egymás között. Nem ritka állítólag, hogy az egész csapat részt vesz a kezelésben.
A kezelés ára jelenleg 145 ausztrál dollár.

Szigeti Gusztáv
csontkovács-sámángyógyítóKépforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x