Káosz agyban, szívben, szemben - Új Energiák, Ősi Éberség...
Címlap / Ezotéria / Káosz agyban, szívben, szemben - Új Energiák, Ősi Éberség

Káosz agyban, szívben, szemben - Új Energiák, Ősi Éberség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Te most éppen merre jársz? Vágyakozol hiányzó szerelmed után? Latolgatod az esélyét annak, hogy holnap eljutsz e moziba? Álmodozol egy hétvégéről, amikor mindenki békén hagy? Itt vagy? Hahó! Vagy valahol máshol?  

Bizony-bizony, megint nem vagy Önmagaddal. Megint álomvilágból szaladsz át fantáziaföldre, tervtelen és parttalan vágyakozás van több pénz, jobb lakás, férfiasabb férfi után. Pedig amíg nem vagy Önmagad és nem vagy Itt és Most, addig hiába is akarod nyélbe ütni az évszázad ingatlanbizniszét vagy összehozni a kellemeset a hasznossal, szinte biztos, hogy nem fog sikerülni.
Persze most ráfoghatjuk mindezt az Új Energiákra, az átalakulásra, hogy pocsékul alszol éjszakánként, hogy rémálmok gyötörnek, hogy rájöttél mi az utad, de gyáva vagy meglépni ezért folyton csak filózol, hogy mi legyen és minden megoldás érdekel de igazából egyik sem...állj le! Az Új Energiák valóban fárasztó módon jelentkezhetnek fizikailag és leterhelő lehet az átalakulás lelkileg, de akkor sem magyarázat ez arra, hogy miért nem vagy Itt és Most.


Nézz a kezedre. Nézz a mobilodra. Nézz szembe önmagaddal. Itt vagy. Ilyen vagy. Ez vagy. Ki vagy? Szeretném ha a cikk olvasásának befejezésekor fognál egy papírt és leírnád ki vagy. Vagy ha gondolod írd ide kommentbe. Vagy írd ki az üzenőfaladra. Vagy fesd otthon a falra, közvetlen az ördög mellé.
Igen, nem olvastad félre. Jól látod. Oda. Hiszen eddig csak a felszínt karcolgattuk, mindig is figyelve arra nehogy megbántódj, hiszen ez a Szeretet Útja a Lelked pedig pihepuha tollpárna.


Szeretlek. Ez sose feledd. De ismerem a képességeid határait és amit most csinálsz az csupán szánalmas árnyjátéka a Te Valódi Életednek. Tudom, hogy mire vagy képes, ráadásul a számodra talán rossz hír, hogy a képességeid javulnak és felszínre törnek, mindazok ellenére is ahogy viselkedsz. Néha fura dolgokat látsz, érdekes gondolatok törnek elő a fejedből és egyre kuszább minden.

Jó úton haladsz. Nem a legjobb az időzítés, de azt hiszem az sose jó. Te választottad, te kérted, te kívántad, hát teljesült. Emlékszel a képekre amiket néhány hete láttál? Emlékszel az árnyakra és foltokra, amikkel néha szembetalálod magad? Emlékszel a gondolatokra, amiket zavarodban papírra vetettél? Ez mind Te vagy. Új Energiák, új gondolatok, új érzések, új élethelyzetek.


Tudom. Nem ez volt a terv. Nem ezt mondogatta nagyi zserbósütés közben, nem ezt láttad otthon, nem így éltek a szüleid, nem ezt várták a barátaid. Na és?! Egyébként élvezed? Minden fáradt felszín alatt a legmélyén erősnek érzed magad erre a változásra?

Közeledik a szembenézés, aminek első lépcsője lehet a folytonos Éberséged elérése.


Készülj!

Új energiák, ősi Éberség fél napos tréning havonta kétszer ITT.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3762 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x