HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20
Címlap / Ezotéria / Eszközök és hátterek: A Munay Ki

Eszközök és hátterek: A Munay Ki

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-20

A Munay Ki Peruból érkezett hozzánk egy évvel ezelőtt. Ez egy kilenclépcsős beavatás,melyet eddig csak Peru szent hegyei között lehetett megkapni.Az andokbeli Öregek úgy látták,hogy az emberiség egy kritikus csomóponthoz érkezett, és ezért ezeknek a rítusoknak el kell jussanak minél több emberhez.  

 

Rendezvénynaptár
Ennek érdekében 2006-ban 2000 ember érkezett a világ különböző pontjairól a Macchu Picchura, ahol átadták nekik a kilenc rítust, és megkérték őket, hogy terjesszék a világban.

A rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, és átrendezik az idegpályákat, és összeegyeztetik, miáltal magasabb szintre emelkedik a tudatosság. Ezek a rítusok segítenek bennünket abban is , hogy fellépjünAz andokbeli Öregek úgy látták,hogy az emberiség egy kritikus csomóponthoz érkezett, és ezért ezeknek a rítusoknak el kell jussanak minél több emberhez. k a Föld, és minden élő teremtmény védelméért.


A Munay Ki egy olyan kilenclépcsős beavatás, amiben az ember - aki gondoskodást fogadott minden teremtményért - részesülhet, hogy a bölcsesség és az erő emberévé váljon.

segít abban, hogy a 2012 decemberében megtörtént váltás energiáival kapcsolódni tudjunk, olyan módon, hogy a Munay Ki letölti a testünkbe az új emberiség kódját, és a testünk ezáltal elindul a Homo Louminussá (Fényemberé) válásban.

A Munay Ki energiaátadással kerül a csakráinkba, és megtisztítja azokat a lerakódott salakanyagtól.


Összekapcsol az elemekkel, Földanyával, angyalokkal, arkangyalokkal, mestergyógyítók generációival (gyógyítóknak nagy segítség) , a szent helyek energiáival, mert minden rítus máshova köt be Téged,és ezen energiákat bármikor segítségül tudod hívni.

Összekapcsol a Forrással, a benned élő isteni fénnyel, gyógyít, megtisztít, segít előhozni a sejtmemóriába kódolt tudást, bölcsességet, és segít azt nemcsak tudni, hanem élni is.

Az egyetemes szeretettel kapcsol össze, hiszen a Munay Ki kecsua jelentése: Munay -Szeretlek Ki-Téged...


AMIT AD NEKED:
-segít feldogozni és meggyógyítani a múltadat, és az őseidét is -segít kilépni a félelmekből -felerősíti a gyógyító energiákat -harmóniát és békét hoz a mindennapokba
-segít a megbocsátásban Önmagad és Mások felé
-felerősíti a teremtő energiáidat
-az Erő öveinek Rítusa által kapsz egy védelmet, mely a tested minden területén lebontja a negatív energiákat -ellenállóbbá tesz a betegségekre
-gyógyítja és összeharmonizálja benned a női és férfi energiákat és még számos más dolgot kapsz általa...
 
 
[ 4188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x