A 6-os személyes év
Címlap / Ezotéria / A 6-os személyes év

A 6-os személyes év

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A személyes év számításakor csak a születési hónapunk és a születésünk napja számít. Ha ebben az évben még nem volt születésnapunk, úgy a 2012-es évvel számolunk, ha már elmúlt, akkor a 2013-assal.  

 

Rendezvénynaptár
Ma már köztudott dolog, hogy az egész Univerzum Energia, rezgésből áll.
Az égitestek sajátságos rezgése, sugárzása kihat a Földre, az emberi életre.
Több, mint  2500 évvel ezelőtt Pithagoras már foglalkozott a természet erőinek ciklikus-ritmikus működésével. megfigyelte, hogy 9 éves periódusok szabályosan követik egymást. Ezek az idő ciklusok az ember egyéni életében ugyanúgy vonatkoznak a gyerekkor, felnőtt és időskorra, mint az évi, havi és napi időszakok, amit a numerológia módszereivel számíthatunk ki.
Az előző cikkeimben már leírtam, hogyan lehet a saját, személyes évünket kiszámítani.

Mi a 6-os év főbb jellemzői, mivel érdemes ilyenkor leginkább foglalkoznunk?


Ha egy szóval kéne megfogalmaznom: a CSALÁD.
Ilyenkor felerősödik az igény, hogy ne maradjunk egyedül, vegyük körül magunkat a rokonainkkal, egyszóval megnő a család iránti vágy. Ebben az évben  erősebben vágyunk barátságra, szerelemre, jobban igényeljük a tűzhely melegét, mint bármely más személyes évben. Az erős vibrálás felerősíti a szexuális kisugárzásunkat, a páros élet iránti  vágyunkat - ha más lehetőség nem adódik,, legalább legyen egy kutya az otthonunkban. Fogékonyabbak vagyunk szexuálisan is, könnyebben eshetünk teherbe.  Megnő az esélye a házasság kötésnek, gyerek születésnek vagy egy unoka érkezésének. Ebben az időszakban sokkal több pénzt, időt, energiát fordítunk a környezetünkre, gyakran még túl is költekezünk.( lakásunk, üzletünk átalakítására, tatarozására, csinosítására(, fontos a kellemes otthon kialakítása.

Gyerekkorban felerősödhet a vágy a sport és a művészetek iránt ( tánc, zenetanulás). Ebben az esetben, szülőként, érdemes ezt támogatnunk, még ha később látszólag nem is fog profitálni belőle. A gyerek lelki fejlődését nagyban szolgálja. Erőteljesen vágyunk arra, hogy tartós, érzelmi természetű, kapcsolatunk legyen. Ellentétben a  3-as évünkkel, ahol inkább intellektuális kapcsolatra törekszünk, ami általában, rövid idejű és főleg közösségi, nem párkapcsolati jellegű.

A 6-os évünknek esetleges negatív hatása: fölösleges adósságba  verhetjük magunkat hajlamossá válhatunk  luxus dolgokra költeni, többet, mint amit megengedhetnénk magunknak. A meglévő kapcsolatunkba 3.személy is beúszhat ilyenkor ( főleg ha már nem működik tökéletesen) Váratlan családi kiadások keletkezhetnek (esküvő, gyerek, beteg családtag ápolása). A magányérzetünk felerősödhet

Ebben az időszakban ésszerű a családunkkal foglalkozni, és ha ezen a területen hiányérzetünk van, úgy érdemes jobban odafigyelni az adódó alkalmakra, esetleges jelzésekre.

Ibránszki Bea
www.regeneral.hu
06-30-9708-336
bea@ibranszki.hu


 
 
[ 17561 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x