HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-24
Címlap / Ezotéria / A szerelmi kötés: rossz!

A szerelmi kötés: rossz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-24

A szerelmi kötés lényege, hogy egy ember egy másik embert mágikus módszerrel, magához köt, a másik ember megkérdezése nélkül, semmibevéve a másik ember szabad akaratát, esetleges más véleményét. A szerelmi kötés minden esetben fekete mágia! 

 

Képzeld el, hogy az embert akit "magadhoz szeretnél kötni", tetszik neki vagy sem, egy bilinccsel magadhoz bilincselnél. Ezzel megvalósítanád a személyes szabadság megsértését és a törvények alapján a rendőrség és a bíróság eljárhatna ellened.Az legnagyobb gond a szerelmi kötés esetében, hogy a "szenvedő fél" tudatalattijára hat, így megkerüli a szabad akaratát, a döntési képességét.


Ha egy férfi virágot és ékszert ajándékoz a meghódítandó kedvesének, nem tilkoltan azzal a céllal, hogy ez által a kiszemeltben szimpátiát keltve, őt szerelembe esésre indítsa, ez teljesen helyénvaló "csábítási módszer". Hiszen az ajándékot kapó hölgy saját maga dönti el, hogy miként vélekedik a férfiról és szabad akarata szerint akár vissza is adhatja az ajándékokat. Ha a hölgy ezek után úgy dönt, hogy lefekszik a férfival, az aktus nem számít "erőszaknak". Teljesen más a helyezet ha a férfi altatót vagy más kábítószert kever a hölgy italába és amikor a hölgy kábultan akarat nélküli állapotba kerül, akkor férfi közösül vele. Ez bizony erőszak és büntetendő!


A szerelmi kötés éppen ilyen "erőszak", hiszen a megkötött tudatalattijára, módosított tudatára alapoz, más szóval "zombizálja" a célszemélyt. Ezért bűntetendő és ezért tartozik a fekete mágia tárgykörébe.Mint minden nem kívánatos rituálé szerencsére ez is felülírható: www.rontaslevetel.com
 
 
[18742]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x