A szerelmi kötés: rossz!
Címlap / Ezotéria / A szerelmi kötés: rossz!

A szerelmi kötés: rossz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

A szerelmi kötés lényege, hogy egy ember egy másik embert mágikus módszerrel, magához köt, a másik ember megkérdezése nélkül, semmibevéve a másik ember szabad akaratát, esetleges más véleményét. A szerelmi kötés minden esetben fekete mágia!  

 

Képzeld el, hogy az embert akit "magadhoz szeretnél kötni", tetszik neki vagy sem, egy bilinccsel magadhoz bilincselnél. Ezzel megvalósítanád a személyes szabadság megsértését és a törvények alapján a rendőrség és a bíróság eljárhatna ellened.Az legnagyobb gond a szerelmi kötés esetében, hogy a "szenvedő fél" tudatalattijára hat, így megkerüli a szabad akaratát, a döntési képességét.


Ha egy férfi virágot és ékszert ajándékoz a meghódítandó kedvesének, nem tilkoltan azzal a céllal, hogy ez által a kiszemeltben szimpátiát keltve, őt szerelembe esésre indítsa, ez teljesen helyénvaló "csábítási módszer". Hiszen az ajándékot kapó hölgy saját maga dönti el, hogy miként vélekedik a férfiról és szabad akarata szerint akár vissza is adhatja az ajándékokat. Ha a hölgy ezek után úgy dönt, hogy lefekszik a férfival, az aktus nem számít "erőszaknak". Teljesen más a helyezet ha a férfi altatót vagy más kábítószert kever a hölgy italába és amikor a hölgy kábultan akarat nélküli állapotba kerül, akkor férfi közösül vele. Ez bizony erőszak és büntetendő!

 
 
A szerelmi kötés éppen ilyen "erőszak", hiszen a megkötött tudatalattijára, módosított tudatára alapoz, más szóval "zombizálja" a célszemélyt. Ezért bűntetendő és ezért tartozik a fekete mágia tárgykörébe. 
 
[ 24458 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x