Nő és férfi: egység és harmónia
Címlap / Ezotéria / Nő és férfi: egység és harmónia

Nő és férfi: egység és harmónia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Van az életben olyan találkozás, amikor a Férfi és a Nő olyan mély erőteljes vonzalmat éreznek egymás iránt, mint egy erőteljes mágnes, a két Lélek láthatatlan húzása egymás felé. Kikerülhetetlen, ellenállhatatlan.  

 

Vajon a két pólus, a Női és Férfi összeadódása felemelő, örömbe visz, békét hoz és inspiratív mindkét fél számára? A két fél összekapcsolódása áldást hoz mindkettőjük, sőt a kisebb és nagyobb környezetük számára is, hisz felerősítik a pozitív tulajdonságaikat, szárnyalnak, inspiráltak, ketten csodákra képesek, amellett, hogy megtartják saját személyiségüket, mégis valamely szinten feloldódnak egymásban. Egységben, harmóniában léteznek. Kettejük kivirágzása nagy horderejű változást indukál a környezetükben is, ilyenkor, bármi, amit létrehoznak, akár együtt, akár egyikük a másik inspiratív hatása alatt- mindenféleképp pozitív beteljesülést hoz önmaguk és a társadalom számára, s melynek bőséges anyagi vonzatának is meg kell mutatkoznia.


Megmaradhat-e az öröm és bőség folyamatos felfelé ívelő tendencián? Van-e lehetőség, hogy a személyiségek rejtett, árnyas oldalait, régi mintáit, elszenvedett sérelmeit, fájdalmait örökre kioltsák, vagy egy óvatlan pillanatban előtörnek, s lerombolnak mindent? Van-e még takargatás, félelem a negatív oldalam megmutatásához, vagy védekezés vagy támadás? Merem-e megmutatni magam teljes egészében, őszintén felszínre hozni minden érzelmemet, régi mintáimat, hogy örökre feloldjanak?  Kell-e még csiszolni faragatlan árnyas oldalunkat, úgy hogy a másik Felünk tart tükröt ehhez? Át transzformálódik-e gyémánttá? Tudjuk-e tartani a Szeretet terét, megmaradva belső egyensúlyunkban, amikor a másik kibillent, s nem a pozitív oldalát mutatja felénk, tudunk-e őszintén kommunikálni az érzéseinkről, fájdalmainkról, elengedve a félelmeket. Megszületik a folyamatosan fenntartott intimitás, őszinteség, egyre mélyülő szeretet, egyre erőteljesebb összetartozás, mely a folyamatos béke, harmónia és öröm állapotában tart, mely újabb és újabb lehetőségeket hoz, s egyre szebb megtapasztalásokhoz vezet. Amikor a két fél vonzódása kizárólag szexuális jellegű, nagyon erőteljes mágneses szexuális vonzalom húzza őket egymáshoz, ilyenkor a megélés, a gyönyör csodálatossága mögött rejlik a felemésztő, pusztító erő, mely felemészt, kisülést hoz létre.

Összes életenergia ide koncentrálódik, folyamatos vágy, gyönyör, vágy, gyönyör…  Nem hoz békét, megnyugvást, mint a fenti találkozás, hiszen csak egy síkon van a találkozás, minden esetben eltávolodáshoz vezet. Viszont e tapasztalatok, megélések is hozzájárulnak a nagyobb elfogadáshoz, ítélkezésmentességhez, megint bölcsebbek lettünk, s elindulhatunk egy mélyebb komplexebb találkozás felé.
 
 
[ 9073 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x