Heti tarot-előrejelzés: mozgalmas napok jönnek!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: mozgalmas napok jönnek!

Heti tarot-előrejelzés: mozgalmas napok jönnek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Pihenés és kikapcsolódás - ezt a két szót elfelejthetjük erre a hétre, hiszen munkák, megbeszélések, tárgyalások és különböző teendők sorakoznak majd a hátunk mögött. Ha kiesünk a ritmusból, sokkal nehezebb lesz visszarázódni és még megterhelőbb lesz teljesíteni egy-egy kihívást. Ha viszont kiálljuk a kemény kihívások sorozatát, egy jól megérdemelt, relaxálós hétvége a jutalmunk. 

 

Hétfő, 2013. szeptember 9. – (Bolond, Az Ördög, Alkimista):
Már a hét elején fontos oda figyelni arra, hogy ne cselekedjünk meggondolatlanul. Lehetséges, hogy kissé zavarodottak leszünk, azt se tudjuk majd, hogy hol áll a fejünk, de a döntéseket csakis tisztafejjel, többszöri átgondolás után hozzuk meg. A magánéletünkben inkább az aggodalomé és a féltékenységé lesz a főszerep. Valamiért majd úgy érezzük, hogy párunk félrelépett, vagy esetleg egy harmadik személy van a dologban, ám tudni kell, hogy mindennek nem sok a valóságalapja. A pénzügyekben inkább keressük a kompromisszumokat, mintsem a feszültségeket.

Kedd, 2013. szeptember 10. – (A Diadalszekér, Az Igazságosság, Az Erő):
A pénznek igazán kedvező nap elé nézünk, hiszen míg a tegnapi nap folyamán a nyugodtságot kellett megőriznünk, úgy a mai napon töretlenül haladni kell a célunk felé. Tervezzük meg lépésről lépésre, hogy mit és hogyan tervezünk a keddi napunkra, hogy aztán ennek a tervnek megfelelően éljük a napunkat. Amit elterveztünk, valósítsuk is meg, ne hagyjuk, hogy bármi közbejöjjön. A magánéletünkben eljött a titkok leleplezésének az ideje. Ha van még olyan esemény vagy információ, amit nem osztottunk meg párunkkal, akkor ma feltétlen tegyük meg, még időben.


 Szerda, 2013. szeptember 11. – (A Remete, Az Akasztott, A Bíró):
Amennyiben hivatalos, vagy peres ügyünknek a mai napon tárgyalás van, akkor számítsunk rá, hogy minden jól fog sikerülni, megfelelő és kedvező döntést hoz majd a bíróság, vagy ad a hivatalos szerv. A túlzott figyelemelvonás miatt a magánéletünkbe egyre kevesebb energiát tudunk tenni, ez pedig oda vezet, hogy sajnos megromlik a kapcsolatunk. De persze mindez ellen tudunk tenni, amennyiben felismerjük a helyzetet és akarunk is változtatni az állapoton. A hangsúly az akaraton van, hiszen ha nincs erőnk, elszántságunk a dolgok megváltozatásához, akkor bizony nincs miről beszélni.

Csütörtök, 2013. szeptember 12. – (A Nap, A Szeretők, A Sorskerék):
Ma már sokkal felhőtlenebb lesz a magánéletünk, a szerelmi energiák, amelyek átjárják lelkünket és testünket. A figyelemről és törődésről ma se feledkezzünk meg. Adjuk azt párunknak, amit mi is szeretnénk kapni, hiszen tudjuk: azt kapsz, amit adsz. Használjuk ezt a különleges módszert, s adjunk szeretetet, figyelmet, törődést! Az egészségünkre is szánni kell ma időt, hiszen előfordulhat, hogy megszédülünk, vagy rosszullét jön ránk. Mindkettő alapja az, hogy túlságosan rohanunk, s elfeledkezünk a napi ötszöri ajánlott étkezésről, pedig nincs is rosszabb egy éhes embernél.

Péntek, 2013. szeptember 13. – (A Mágus A Hold, A Főpapnő):

A teremtés energiái adottak, annak ellenére, hogy a hét utolsó munkanapját éljük. Bármilyen tervünk, elhatározásunk, célunk van, azt még ma igenis valósítsuk meg. Ne szegje kedvünket, vagy ne vakítson el minket az, hogy hamarosan itt a két jól megérdemelt pihenőnap. Még ma éljünk a lehetőségeinkkel, s amennyiben egy jó üzleti ötlet pattan ki a fejünkből, gondoljuk tovább, törekedjünk annak mielőbbi megvalósítására, mert lehetséges, hogy most találtunk rá a saját aranybányánkra. A hölgyekkel vigyáznunk kell, mert kicsit kiszámíthatatlanok lesznek a mai napon.

Hétvége, 2013. szeptember 14.-15. – (Az Uralkodónő, Az Univerzum, A Halál):

Rossz hírem van a munkamániásoknak és a mindenhol a pénzt fürkészők számára: sajnos a hétvége semmilyen pénzügyi cselekedetnek, tettnek nem kedvez, inkább a párkapcsolat és szerelem lesz a központban. Érdemes elvinni párunkat egy olyan helyre, ahol megtapasztalhatjuk közösen a természet jelenlegi szépségeit, s az egyik este folyamán pedig meglátogatni egy éttermet, ahonnan egy közösen elfogyasztott vacsora után, hazamehetünk és közösen eltölthetjük az estét. Amennyiben gyerekek is vannak, kérjük meg a nagyszülőket, hogy egy hétvégére vigyázzanak rájuk.
 
 
[ 3964 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x