Heti tarot-előrejelzés: egyszer fent, egyszer lent!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: egyszer fent, egyszer lent!

Heti tarot-előrejelzés: egyszer fent, egyszer lent!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Az év 42. hetén amellett, hogy mélypontokat is meg fogunk élni, lesz részünk pozitív életeseményekben is. Amikor egy-egy gödörbe kerülünk, próbáljuk meg észrevenni az abban rejlő jót, akár mennyire is elfedik azt a problémák. Szükségünk lesz a pozitív, optimista énünkre, így a pokoli hétből egy kellemes, ám munkától nem mentes időszak vár ránk.  

 

Október 14. – hétfő (Szeretők, Érmék hetes, Kardok lovagja):
Ami az egészségügyi állapotunkat illeti, fontos már elsőre megemlíteni, hogy a fellépő gondokat ne bagatellizáljuk el. Ha bármi fájdalmat érzékelünk, forduljunk időben orvoshoz, mert a későbbiekben akár komolyabb gond és probléma is lehet belőle. Párkapcsolatunkban újdonság nem nagyon várható, minden megy a maga rendjében úgy, ahogy annak kell. A pénzügyekben viszont ma új lehetőségekre tehetünk szert. Ha álláslehetőségről értesülünk, és ráadásul munkakeresők vagyunk, akkor ez a nap nekünk kedvez teljes egészében.

Október 15. – kedd (Végítélet, Kelyhek ásza, Botok királya):
A gyengédség és nőiség – ez a két szó lesz jellemző a szerelmi életünkre. Ne akarjunk ma magunkat túl erősnek mutatni, ne akarjunk egy páncélt felhúzni magunk elé, mert a mai nap nem erről szól. Fontos lesz a lelkiség, azaz nem csak a külcsín lesz domináns, hanem a belső is. Éppen emiatt egy igazán érzelmes, szerelmi energiától túlfűtött nap elé nézünk. A pénzügyi dolgok ma sem fognak rosszul menni, ha időnk engedi, foglalkozzunk ezzel is, de a középpontban, azaz a fókuszban inkább a magánélet és az érzelmek legyenek, mintsem az anyagiak.Október 16. – szerda (Világ, Botok ásza, Uralkodó):
Ma már sokkal inkább a férfi energiák és az erő lesz a meghatározó. Az erő alatt nem csak a fizikai értelembe vett izomerőt kell érteni, hanem a lelkierőt is. Képesnek kell lennünk arra, hogy kiszűrjük azokat a negatív megjegyzéseket, amelyek normális esetben egyből a lelkünkre veszünk és bekövetkezik a világvége. Most erősebbnek kell lennünk és magabiztosabbnak. Nem szabad, hogy egy rossz szó tönkretegye mindazt, amibe belefogtunk. Igenis vigyük végig, legyen az párkapcsolati, anyagi, vagy egészségügyi folyamat – a lényeg, hogy teljesítsük!

Október 17. – csütörtök (Ördög, Kelyhek királya, Kardok apródja):
Mielőtt bármibe is fognánk, jobb ha levezetjük, hogy milyen napot szeretnénk, azaz írjunk egy napirendet egyből felébredés után. Ez azért szükséges, mert nagyon szétszórtak és csapongóak lehetünk egész nap folyamán, de ha kezünkben van egyfajta útmutatás, irányjelző, hogy merre mikor menjünk, akkor igenis tartani fogjuk magunkat a leírtakhoz. Anyagiak tekintetében most egy kicsit visszahúzódást tapasztalunk. Nem nagyon folyik be pénz a kasszába, inkább annak költése történik, de az bizony nagyon gyorsan és nagyon sok.

Október 18. – péntek (Érmék lovagja, Botok hármas, Érmék apródja):
Annak ellenére, hogy a hét ötödik napját éljünk, energikusságunk talán ma éri el a legmagasabb pontját. Félni valónk nincs, hiszen a pörgésünkkel és a ragyogásunkkal minden gondot, problémát azonnal kezelésbe tudunk venni. Legyünk óvatosak a terheléssel – annak ellenére, hogy energikusak vagyunk –, túl sok feladatot ne vállaljunk magunkra. A pénzügyek terén próbáljunk törekedni a takarékosságra, és csak feltétlen szükséges árucikkeket tegyünk a bevásárlókosarunkba, s kíméljük meg magunkat az ezredik dísztárgytól, amely csak a port fogja.

Október 19. – 20. – hétvége (Kelyhek tízes, Erő, Kelyhek kilences):
Aggodalomra semmi ok ezen a hétvégén sem, hiszen a főtéma – mint mindig – most is a család! Fontos az, hogy sok-sok időt töltsünk szeretteink körében, és megbeszéljük az adódott gondokat, problémákat, s ha lehetőségünk van, akkor orvosoljuk egymásét, vagy tanácsot adjunk. Fontos tudni erről a két napról, hogy ugyanolyan energikusak leszünk, mint egész héten, tehát még ma sincs késő, hogy megvalósítsuk álmainkat. Ha inkább elvonulva, magányosan szeretnék feltöltődni, akkor tegyünk egy nagy sétát egy közeli erdőben és váljunk eggyé a természettel!
 
 
[ 5244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x