Szerdai angyali üzenet: a felelősség!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: a felelősség!

Szerdai angyali üzenet: a felelősség!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-04

Az elmúlt egy hétben ott voltam szinte mindenütt, megfigyelve életeket, döntéseket és képtelenebbnél képtelenebb élethelyzeteket választó lelkeket. Itt az ideje felelősséggel dönteni! 

 

Sok felé jártam ezen a héten, bele-belekukkantva életekbe és döntésképtelen helyzetekbe, hallgattalak titeket imádkozni Istenhez, kértétek Krisnát és Sivát, könyörögtetek Jézusnak, hogy segítsen, mert már nem bírjátok tovább a párotokat, munkátokat, sőt legtöbb esetben Önnön döntésképtelenségetek terhét vagytok legtöbbször képtelenek cipelni.

Mit gondolsz miről szól itt az angyali üzenet hétről-hétre? Arról, hogy egy csodás világ vár rád? Arról, hogy kérj és megadatik? Vagy talán az mindegyik lényege, hogy a spirituális úton megismered önmagad?


Igen. Mindegyik igaz. Csodás világ vár rád, ha végre képes leszel felelősségteljes felnőttként viselkedve saját életed írójává válni és nem mindig mástól várod az irányt, a döntés képességét és nem más válla mögül kilesve szemléled a saját életedet. Kérj és megadatik? Naná! Szinte azonnal. De csupán akkor ha te valójában tudod mit is kérsz, mire is van szükséged és képes vagy boldogsággal és örömmel fogadni ezen kérés teljesültét. Ha mindeközben szomorú szemekkel szemlélődsz tovább és képtelen vagy legalább az öröm apró jelét kinyilvánítani az Univerzum felé, akkor nem hiszem, hogy bármit is megkaphatsz. Hacsak nem mindezek ellenkezőjét. Amit szintén te teremtesz saját magadnak.

A spirituális úton megismered önmagad? Teljes mértékben. Attól a ponttól kezdve, hogy te nem azt hiszed magadról, hogy szent vagy, hanem még mindig tisztában vagy vele, hogy ez itt a Föld nevű bolygó, te pedig az Ember vagy. Amint képes leszel szembenézni saját tökéletlenségeddel, amely mégis a Teljes Tökéletességet jelenti minden emberi lényre nézve, akkor valóban megadatik neked az önmegismerés.


De mindaddig amíg azt gondolod, hogy te nem tudsz a másikra még egy rossz szót sem szólni avagy gondolni, addig nagyon-nagyon messze vagy még az önismerettől. Mindez nem jelenti a másik végletet, amikor helytelenül cselekedve kijelented, hogy „ilyen vagyok”, hiszen ha már tudod milyen vagy és nem vagy elégedett a végeredménnyel akkor számodra ott a változtatás lehetősége. De ha te azt gondolod magadról, hogy egy karma oldás vagy egy beavatás után már csak tiszta gondolataid lehetnek és egyetlen dolgod, hogy ülsz és vársz, addig nem mész a spirituális úton, csak egyre nagyobb port kavarsz állva önmagad körül. Szép dolog a feltételen nélküli szeretet és az ítélkezés nélküli élet és a világ de amíg nem tudod te valójában ki vagy, addig egyiket sem tudod majd megvalósítani egyhamar. Bebújhatsz álszent maskarák mögé, eltakarhatod Önnön hibáidat különböző iskolák szimbólumaival, de te akkor is önmagad maradsz.

Az, akinek teljes megismerése még előtted áll….

Szöveg: Háen
 
 
[ 2197 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x