27 latin-amerikai ország vezeti be a Transzcendentális Meditációt...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / 27 latin-amerikai ország vezeti be a Transzcendentális Meditációt

27 latin-amerikai ország vezeti be a Transzcendentális Meditációt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Oktatási-rehabilitációs program keretében 27 latin-amerikai ország vezeti be a nagysikerű tudatalapú oktatási programot, melynek része a Transzcendentális Meditáció. A TM-et a diákok a pedagógusokkal együtt, a tanítási időben - a tanrend részeként - gyakorolják. 


Rendezvénynaptár
A Terápiás Közösségek Latin-Amerikai Föderációja nevű szervezet elnöke, Gabriel Mejia Atya a legutóbbi kongresszuson felhívással fordult az összes latin-amerikai ország vezetőjéhez. A kolumbiai lelkész alapítványa, a Fundación Hogares Claret 54 szociális-oktatási központot működtet Kolumbia 8 városában. A központokban közel 10 ezer hátrányos helyzetű, a társadalom perifériájára sodródott kolumbiai gyermek él – a gyermekek mindegyike gyakorolja a Transzcendentális Meditációt. Mejia Atya felhívásában a 30 éves tapasztalatára hivatkozott.


A lelkész javaslatát lelkesen fogadták, és sok ország hivatalosan kérte a program elindítását. Mejia Atya szervezésében egy külön koordinációs szervezet hoztak létre. Jelenleg a TM-oktatók vonatokkal történő szállítását szervezik.


 
 
[ 1004 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x