Kinek mit hoz 2014? A Bika és az Ikrek
Címlap / Ezotéria / Kinek mit hoz 2014? A Bika és az Ikrek

Kinek mit hoz 2014? A Bika és az Ikrek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

Ezen a héten végignézzük, melyik a csillagjegy szülötteinek mit hoz a jövő esztendő.Szerencse? Gazdagság? Gyermekáldás? Jobb munkahely? Hamarosan Te is megtudhatod, mire fókuszálj 2014-ben. 


Rendezvénynaptár
Bika

Ezzel lepje meg magát:

Legalább havonta lepje meg magát egy művészi élménnyel! Színház, koncert vagy egy kiállítás megnyitó kizökkenti a megszokott kerékvágásból.
Erre figyeljen:
A túlzott ragaszkodás – akár tárgyakhoz, akár személyekhez – görcsössé teszi, és korlátozza cselekvőképességét. Ne másban keresse a biztonságot, hanem saját magában!

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: Új kapcsolatra a legtöbb esélye május első felében van, izgalmas időszaknak néz elébe. Váratlan, mindent elsöprő érzésre számíthat.
Kapcsolatban élőknek: Sok bölcsességre lesz szüksége. Ha figyel társa igényeire, magasabb szintre léphet kapcsolatuk, s nagyon szép hónapokat tölthetnek együtt, főleg május kezdetétől.


Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Áprilisban inkább a művészeti, májustól a sok tanulást igénylő tárgyakból lehet sikeres. Július közepéig is elhúzhatja a vizsgáit.
Alkalmazottaknak: A saját érdekeit októberben tudja legjobban képviselni, a lehetőségeit és adottságait születésnapja környékén tudja a legjobban összhangba hozni egymással.
Vállalkozóknak: Minden szempontból az augusztus vége a legszerencsésebb. Új vállalkozás indítására, a régi átszervezésére egyaránt. Anyagilag már június végétől július közepéig számíthat fellendülésre.
Befektetés: Június és augusztus közepe a legjobb befektetési időszak. Augusztusban azonban legyen kicsit óvatosabb, csak annyit fektessen be, amennyit valóban megengedhet magának.
Aranytanács, ha munkát keres: Március végén számíthat új munkára! De vigyázzon, állásinterjún nagyon sokat számít tárgyalási stílusa. Figyeljen belső hangjára, az megsúgja, mikor beszéljen, és mikor hallgasson!

Egészség
Általános jó tanácsok a jegyre: Imád élni, s ehhez bizony a jó ételek és italok hozzátartoznak. A sport sajnos már kevésbé, így viszont könnyen rakódhat fel néhány pluszkiló, ami nem csak esztétikailag okozhat kellemetlenségeket.
Az Ön egészségőre 2014-ben: Hozza összhangba az evést és a mozgást, meglátja, mennyivel jobban érzi majd magad a bőrében!

Általában az Ikrekről
Ezzel lepje meg magát:
Ön az egész világot meg akarja ismerni, így aztán többet ér egy jó beszélgetés, egy tanfolyam vagy utazás bárminél. Miért is vonná meg magától?
Erre figyeljen: Az érzelmek legalább annyira fontosak, mint az értelem! Ne gondolkodjon annyit, engedje közel magához saját és mások érzéseit!

Párkapcsolat /szerelem
Egyedülállóknak: Az év első fele sok izgalmat, kalandot hozhat. Új kapcsolatra azonban május végén számíthat. A barátai között érdemes körülnéznie!
Kapcsolatban élőknek: Az év első fele romantikus, érzelmes, augusztustól pedig forró és szenvedélyes lesz. Akárhogy is, jó kis évre számíthat!


Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Május és november a legjobb időszaka. Májusban írásban is könnyen ki tudja fejezni magát, de novemberben inkább a szóbeli megmérettetés megy jobban!
Alkalmazottaknak: Kicsit kevesebb beszéddel és nagyobb alapossággal több sikert érhetne el! Július a legszerencsésebb időpont, váltásra, kiugrásra egyaránt.
Vállalkozóknak: Csak a kitartó munka hozza meg gyümölcsét. Hosszú távú terveire az év eleje a legjobb, terjeszkedésre, profilbővítésre március vége, április.
Befektetés: Mindenképp az év első felében gondolkodjon, leginkább januárban. Ha elegendő pénze van, ingatlanba fektesse, a másik megoldás a bank lehet.
Aranytanács, ha munkát keres: Hogy hisz-e abban, hogy talál munkát, nagyban befolyásolja lehetőségeit, sikerét. Ne adja fel soha, legyen kitartó, következetes!

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: Ahhoz, hogy kondiban legyen, gyakran és keveset kell ennie, s ne feledje, fő a változatosság! A helyes táplálkozás idegeidre is jó hatással van.
Az Ön egészségőre 2014-ben: A borsikafű segíti az emésztést. Ha nem szereti az erős fűszereket, bors helyett is használhatja!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 10382 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x