2014 - Mit ígérnek a bolygók?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / 2014 - Mit ígérnek a bolygók?

2014 - Mit ígérnek a bolygók?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Kedvenc színészem, Jeremy Irons egyszer azt mondta, mindannyian rendelkezünk időgéppel, amely vagy visszavisz minket a múltba (ezek az emlékeink), vagy előre röpít a jövőbe (ezek pedig az álmaink). Lassan túl vagyunk a 2013-as éven, és mindenkinek az jár a fejében, vajon jobb lesz-e a következő, vagy rosszabb. Vajon hogyan fog működni az időgépünk? Az emlékeinkből kell-e ismét táplálkoznunk, vagy végre megélhetjük az álmainkat? Uránusz-Plútó újratöltve - feszültség és változások. 


Rendezvénynaptár
Mivel az évtized legfontosabb fényszöge, az Uránusz - Plútó kvadrát még mindig hatni fog, röviden azt válaszolhatom a kérdésre, hogy 2014 nagyon hasonló lesz, mint az előző kettő, vagyis tömve feszültséggel és változásokkal. Uránusz a robbanásszerű változások, a káosz és az anarchia bolygója, Plútó pedig a teljes átalakulást jelképezi. Amikor ez a két égitest összekerül, tektonikus hatások jönnek létre minden területen. Drasztikus gazdasági, pénzügyi, társadalmi és geo-politikai változásoknak lehettünk már eddig is tanúi, és ugyanez fog folytatódni 2015 tavaszáig. További globális konfliktusok, gazdasági nehézségek, és szociális feszültségek várhatók.


Ha pedig szerencsésen megérjük az évtized végét és visszanézünk, azt fogjuk tapasztalni, hogy semmi sem maradt érintetlen, az élet minden szegmense gyökeresen, sőt a felismerhetetlenségig átalakult. A kardinális kvadrát által jelzett hatásokat elsősorban az a generáció vezényli le, amelyik az Uránusz-Plútó konjunkció éveiben született (1964-67). Idén kétszer fog bepontosodni az Uránusz-Plútó kvadrát: április 21-én és december 15-én, de egész évben többször is szoros (1-2 fokon belüli) lesz az állásuk.
Bármi megtörténhet - forradalmak, gyökeres változások
Az energetikai csúcspont minden bizonnyal az áprilisi kardinális keresztkvadrát lesz, amelyet a Kos Uránusz, a Rák Jupiter, a Mérleg Mars, és a Bak Plútó alkotnak. A legintenzívebb időszak az április 20. és 27. közötti napok lesznek, a konfliktusok várhatóan ezen a héten fognak eszkalálódni. A forradalmak (Uránusz) és a gyökeres változások (Plútó) mellett a Mars háborút jelez, a Jupiter pedig mindent megnövel vagy felnagyít, érdemes tehát felkészülni, mert bármi megtörténhet.

A cikk folytatása - sok egyéb érdekességgel együtt - a Horoszkóp magazin januári számában olvasható, ami már kapható az újságárusoknál és a bevásárlóközpontokban 
 
[ 5290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x