Heti tarot-előrejelzés: valami készül
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: valami készül

Heti tarot-előrejelzés: valami készül

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Úgy érzed, hogy változásban vannak a dolgok? Nem úgy jönnek össze a számításaid, ahogy azt szeretnéd? A párkapcsolatodban is adódik egy-két vita mostanában? Ne ijedj meg, semmi rossz nem történik, csak készülőben van valami: egy új, nyugodtabb állapot. 

 

A hét száma a hatos, ami a tarot-ban a Válaszút lapja. Döntések sorozatát kell majd meghoznunk, ám mielőtt kimondanánk a végső szót, minden tekintetben tájékozottnak kell lennünk és nem szabad elhamarkodni semmit. A rosszul meghozott döntések most nagyon megbosszulhatják magukat.

Pénz

A most meglévő munkánkban több változás is várható. Elképzelhető, hogy főnökünk behívat minket egy elbeszélgetésre, mert nem elégedett a munkánkkal, vagy úgy véli, hogy nem annyira teljesítünk már jól, mint korábban. Viszont ez koránt sincs így, csupán az elmúlt napokban, hetekben a munka helyett a magánéletünkre, sőt saját magunkra figyeltünk. Ezzel semmi gond nincsen, hiszen nem csak a pénz, a munka és a hajtás létezik a világon. Néha meg kell húzni a féket és hátradőlni a fotelünkben, megpihenni egy kicsit.


Ha ezt megpróbáljuk megértetni főnökünkkel, hogy kicsit nézze a mi szemszögünkből a dolgokat, akkor több mint valószínű, hogy semmi rossz nem várható. Viszont készüljünk fel rá, hogy egy másik munkalehetőséget is kaphatunk, amit érdemes átgondolnunk majd. Nem kell feltétlen igent mondani rá, csak ha úgy állapítjuk meg, hogy sokkal jobb nekünk az az állás és kevesebb idegeskedés, feszültség érne minket ott. Ha valóban így gondoljuk, akkor ne várjunk tovább és tegyük meg a kellő lépéseket az egy fokkal könnyebb élet felé.

Szerelem
A magánéletünkben a héten mondhatni egy nagy hurrikán seper végig. Minden, amiről eddig úgy gondoltuk, hogy stabil és fix, az kicsit meging majd és talán a bizalmunk is instabil talajra téved – már ami a párunkat illeti. Egyet viszont fontos szem előtt tartani: ez a bizalmatlanság valójában oktalan és semmi mögöttes tartalma nincs akár a hallott pletykáknak, akár féltékenykedésünknek. Most itt az idő arra, hogy gyakoroljuk a megértést és végre elhiggyük párunknak azt, amit mond, és ne kételkedjünk minden szavában. Ha mégis így tesszük, akkor érdemes átgondolni azt, hogy kinek hiszünk. A pletykás, olykor a szálakat elég jól összekeverő „barátoknak” vagy a hűséges párunknak? Természetesen akkor jó, ha erre a kérdésre a válaszunk az utóbbi, azaz egyértelműen a párunknak hiszünk. Ha nem így döntenénk a kérdés elhangzása után, akkor teljesen újra kell kezdeni a kapcsolatunk felépítését, mert úgy látszik, hogy már az alapköveknél gondok vannak. Amennyiben jelenleg még a szinglik életét éljük, akkor most túl sok olyan esemény, ami felkavarná az állóvizet nem fog bekövetkezni. Az ilyen alkalmakat használjuk ki arra, hogy magunkkal törődjünk, azaz akár elmenjünk egy hosszú hétvégére vagy délig aludjunk.

 
 
[ 6448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x