Heti tarot-előrejelzés: szerelmi lázban égünk
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: szerelmi lázban égünk

Heti tarot-előrejelzés: szerelmi lázban égünk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Alig pár napja tartottuk, az angol hagyományokból átvett Valentin-napot. Itthon a szerelem, a szeretet és persze a szerelemesek ünnepeként ismerjük. Megajándékozzák egymást a párok, sőt a legötletesebbek egy romantikus vacsorával és apró kedvességgel készülnek a párjuknak. Egyre kell törekednünk: fenntartani az érdeklődést, sőt megerősíteni a szerelmi viszonyt. 

A hét száma a nyolcas, ami a tarot-ban az Erő lapja. A bennünk lévő erő már olyan méreteket is képes ölteni, hogy akár egy oroszlánt megszelídítsünk. Ezek után már nem is kihívás, ha arra kell ügyelnünk, hogy megtartsuk a legnagyobb lángon az éppen izzó szerelmünket.

Pénz

Az anyagi helyzetünkben ezen a héten komoly és pozitív események várhatóak. Nem kell ehhez mást tennünk, mint nyitott szemmel járni és észrevenni azokat a lehetőségeket, amelyekkel élnünk kell. Ha hallunk egy jobb állásajánlatot, vagy ötletet kapunk egy vállalkozásra, akkor hajlamosak vagyunk a változatás „energiáját” elnyomni magunkban és inkább beletörődni az adott szituációba. Ezt nevezik megakadásnak, megrekedésnek, ami maga után vonzza a különböző rontások, átkok és blokkok kialakulását. Ezek elkerülése végett inkább merjük megtenni a kellő lépéseket, ne féljünk, és ami a legfontosabb ne akarjunk mindent azonnal.


Ha a változás útjára is lépünk, készüljünk fel rá, hogy nem fog egyből a sült galamb a szánkba repülni. Tettek és cselekedetek – csak ezekkel leszünk képesek megváltoztatni azt a kialakult helyzetet, amivel már régóta küzdünk. Most, amikor fény látszik az alagút végén, kár lenne parlagon hagyni az ilyen kedvező alkalmakat. A lehetőségek, amikor a szemünk előtt vannak, sokszor hajlamosak vagyunk nem észrevenni őket. Ilyenkor arra van szükség, hogy valaki felnyissa a szemünket és fejbe kólintson, hogy: „Ez egy szuper lehetőség, csak használd ki!” – most ez legyen egy figyelmeztetés.

Szerelem

A szerelmesek ünnepe kellően rózsaszínné tette a magánéletünket. A kialakult ködtől még talán máig nem látjuk tisztán azt, hogy mi van a párkapcsolatunkban és egy kissé álomvilágban élünk. Addig gond egy szál se, amíg ez az álomvilág tart és csak a jót tapasztaljuk meg, de amikor kezd rémálommá válni és sorra előtűnnek a hibák, a problémák, amik előtt ott állunk kezünket széttárva, mert nem tudjuk, hogy mi tegyünk, akkor megtapasztalhatjuk a legmélyebb poklokat is. Hiába akarjuk olykor a problémákat eltusolni és tudomást se venni róluk, akkor is azok már pedig ott vannak, maximum csak gyűlnek és gyűlnek. Viszont tisztában kell azzal is lennünk, hogy ez nem egyenlő a problémamegoldással. Ahhoz, hogy legyenek terhek, nehezítő tényezők a magánéletünkben, ahhoz az is szükséges, hogy kezünkbe vegyük végre az irányítást és elkezdjük a saját életünket élni. Ehhez nem kell más, mint most hasznosítani a tarot által mutatott energiákat. Egyszóval erőt venni magunkon és tudatosítani magunkban, hogy képesek vagyunk még az oroszlánt is megszelídíteni – ha akarjuk. Azok, akik jelenleg a szinglik életét élik, jobb ha egy kis önvizsgálatot tartanak és feltérképezik azokat a pontokat, a saját életünkben, ahol kicsit gyengébbek és erősítésre szolgálnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x