A létezéshez szükséges életenergia megszerzése
Címlap / Ezotéria / A létezéshez szükséges életenergia megszerzése

A létezéshez szükséges életenergia megszerzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Önmagában attól, hogy tökéletesen étkezel és a megfelelő táplálékhoz juttatod testedet nap mint nap, még nem leszel egészséges sem fizikailag, sem szellemileg. Az emberi létezéshez (is) szükséges az univerzális, kozmikus, vagy más néven életenergia. Korlátlan mennyiségben veheted fel ennek az energiának a különböző formáit a Földből, a Napból és a levegőből. Mindezek ellenére, az elmúlt sok ezer év alatt az emberiség úgy alakította ki rendszereit, hogy legfőbb energia tápláléka a másik ember életenergiája lett. jelentették: a biztonság, az állandóság, az egység tökéletesnek tűnő létállapota. Ennek legfőbb oka pedig a születésben keresendő. Születésed pillanatában hirtelen elveszítetted az egység érzését, a tökéletes egységben való létezés tudatállapotát, amiben világrajöveteled előtt léteztél.  

Hirtelen itt találtad magad ebben a hideg, ismeretlen új világban, ráadásul teljesen egyedül. Oda lett minden, amik azelőtt a létezésed alapjait 

Tulajdonképpen a legnagyobb trauma, ami egy embert érhet, az maga a születés. Ezért keresi sok kultúra és rendszer a születésben az életút különböző problémáinak gyökerét.

Egész életedben keresed, kutatod ezt az elveszett egységet. Leginkább a külvilágban, legfőképpen más létezők személyében. Folyamatosan barátságokat kötsz, keresed életed párját, családot alapítasz.De kapcsolataid alapja minden esetben az energiacsere. Ahogy szoktad is mondani, ők a támaszaid az életben. A család, a párod, a barátok és végső soron a többi ember, akikkel életed folyamán találkozol. Ők a legfőbb energiaforrásaid.

Tehát mielőtt rásütnéd valakire a bélyeget, hogy energiavámpír, gondolj arra, hogy bizonyos nézőpontból mindenki az. Még Te is. És ez így van rendjén.

Ez a kialakított rendszer hellyel-közzel harmonikusan működik. Egészen addig nincs is semmi gond, amíg az „energiaüzlet” kölcsönös. Tehát az adok-kapok folyamatok egyensúlyban vannak. De néha előfordul, hogy valaki annyira ügyes, hogy lényegesen több energiát képes átvenni egy másik embertől, mint amennyit visszaad. Ez az esetek döntő többségében nem tudatos, tehát nem is szándékos viselkedés. Természetesen tudatosan ez ellen is lehet védekezni.

De van két alapvető probléma a másik embertől átvett energiával. Az egyik az, hogy ez a forrás nem kimeríthetetlen, hiszen mindenki adott mennyiségű energiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy idővel könnyen „kimerülhet”. Ennek leggyakoribb tünetei a fáradtság, levertség, depresszió vagy egyéb fizikai betegségek megjelenése.

A másik pedig az információ, amit az adott energiahullám hordoz. Sok esetben azok az információk, rezgések, amit a másik energiájával felveszel, kifejezetten nem „komfortosak” számodra. Ilyen információ lehet a másik rezgésében pl. a stressz, a szomorúság, a düh vagy a harag.

 

Természetesen ez a fajta energiacsere elkerülhetetlen. Az emberiség jelenlegi tudatossági szintjén ez egyszerűen így van és kész. Nem tudsz ellene tenni, és nem is kell. De ha tudatosan fordulsz a tiszta forrásokhoz, mint a Föld, a Nap vagy a levegő, az energiafelvételed arányait befolyásolni tudod.

Ráadásul, ha törekedsz a kimeríthetetlen tiszta források használatára, sokkal egészségesebbé, vitálisabbá és boldogabbá teheted saját és környezeted életét is.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10613 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x