Az élet célja
Címlap / Ezotéria / Az élet célja

Az élet célja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-29

Bizony, sokan teszik fel ezt a kérdést: Mi az élet célja? Szerintem, jobb megközelítés, ha úgy kérdezzük: Mi az én célom az életben? Mi végre vagyok itt? Az élet csak egy közeg, egy lehetőség. Mi adunk értelmet és célt benne azzal, ahogyan a világra nézünk és ahogyan beavatkozunk a világba. Tőlünk formálódik. A lélek nagyon kíváncsi. Mindent egyszerre nem képes megismerni, kell valami, ami leszűkíti a tapasztalni kívánt élményeket, egy fókuszt ad, hogy ne felejthesse el a lélek, hogy mire is szeretne koncentrálni hús-vér valójában. A születésünk napja energiák és információk összessége. Megadja a motivációt, a lendületet, az erőt és a nézőpontot. 

 

Így számítsd ki a saját életfeladatodat:
Születési dátumodat add össze egymás után.
Az életfeladatnál nem egyszerűsítjük le egy számjegyre a kapott számot. Ez lesz a perjel előtti. A fő számod, a per jel utáni szám lesz, amit viszont leegyszerűsítes a születési számodból egy számjegyig - ez lesz a legfontosabb fókuszod.

Ez lesz az út, ahogy bejárod 3, 2, 5. Minden szám számít!
Pl: 1985. 02.07. 1+9+8+5+2+7 = 32/5

3 esetben vannak kivételek!

Ilyenkor erősebb lesz a szám ereje!
Ha 0-ást - 30/3 28/10 40/4
11-est, vagy a 22- est kapsz!
Ekkor is érdemes egyszerűsíteni, de máshogy kell kezelni!
Pl: 1964. 11. 15. = 28/10/1 1978. 03. 19 = 38/11/2 1950. 11. 05. = 22/4
Menjünk végig szép sorjában a számokon és a jelentésükön úgy, hogy mit fog ez a lélek tapasztalni, elsődleges és legfontosabb közegében, a családban, mert miben szeretne fejlődni, mire akar fókuszálni.


Számok és céljaik

1-esek
Tapasztalata: sok kritika éri, elégedetlenek vele, vagy magával, szorongó, bátortalan,
bice –bóca Célja: mert saját önbizalomra, önállóságra törekszik

2-esek

Tapasztalata: Túl korán kell felelősséget vállalnia, felnőtt érzelmi terheket vinnie, ott is felelősnek éreznie magát, ahol gyereknek kellene lennie. Ezért neheztel. Mártír lesz.
Célja: az adás –kapás, egészséges együttműködés elsajátítása a kapcsolatokban, saját határainak tiszteletben tartása

3-asok
Tapasztalata: Érzelmi egyoldalúság, csak ad, de nem érzi, hogy kapna szeretetet, érzelmi támogatást, ezért visszahúzódó lesz vagy bosszúálló. Célja: őszinte önkifejezésre, nyíltágra törekszik, úgy hogy ne számítsanak a reakciók. Szabad érezni, amit érzek!

4-esek
Tapasztalata: Egyedül van hagyva, sokszor nem érzi a támogatást, nagyon erősnek kell lennie, gyorsan kell cselekednie, gyors váltásokra kényszerül ( költözés) türelmetlen, ha nem látja az eredményt.
Célja: Elfogadva a támogatást, ő maga is támogasson másokat, türelem, elköteleződés

5-ösök
Tapasztalata: Kemény fegyelmet tapasztal irányába, vagy szélnek eresztik, nem tudják egészségesen korlátozni, ezért élet, vagy dráma habzsoló lesz.
Célja : Külső szabadság helyett, az önfegyelem által az elmélyülésen keresztül a belső tudást és a belső szabadságot válassza

6-osok
Tapasztalata: Elégedetlenek vele, vagy saját magával az. Vasszigor alakul ki benne a
„nem helyes” dolgok felé. Örök elégedetlen, maximalista magával és mindennel.
Célja: Magasabb ideákat egyeztesse a földi valósággal, elfogadja a „tökéletlen”világot.

7-esek
Tapasztalata: Bizalomvesztés önmaga és mások felé, kémmé alakul át, aki nem hisz annak, amit lát, (ez lehet túlzott naivitás, hiszékenység is). Célja: A minden lénnyel való egység megtapasztalása, ahol már nem kell félnie, megnyithatja őszintén a szívét, megmutathatja gyengeségeit, bízhat az egyediségében.

8-asok
Tapasztalata: Mély szegénység vagy nagy bőség a családban, a hatalommal való visszaélés vagy elfojtása az erőnek, hierarchiák túlzott jelentősége. Célja: Tanulja a jólét megteremtését, felvállalnia segítő hatalmat és magasabb rendű célokért működtetni.
Előtte rá kell találni a hatalomtól, pénztől független belső jólétre és hatalomra.

9-esek
Tapasztalata: Kemények, merevek, szigorúak velük a nevelői, ezért ő is kegyetlenné, nem megbocsátóvá, bosszúállóvá válik magával és másokkal, hogy ne sérüljön még jobban.
Nem akar maga fölött hatalmat, ő sem akar hatalmat mások felett, elutasítja az egységet.
Célja: Rájöjjön, nem kegyetlen világban él, bölcs vezetőnek érkezett, aki szeretetteljesen felvállalva a tudatosságot és egyediségét nem huny szemet semmi felett, de nem ítélkezik, szelíd és megbocsátó.

0-ások
Tapasztalata: Különös, megmagyarázhatatlan többletérzékelése van, megérez dolgokat, érzelmeket jobban átél, korán él meg nem fizikai tapasztalatokat, ettől a furcsaságától fél.
Célja : félelem nélkül, tudatosan vállalja fel a képességét,legyen biztos abban, hogy amit sejt, az igaz, de ne a félelmei irányítsák.

11-esek
Tapasztalata : Idegennek érzi magát, speciálisnak, nem odaillőnek, kilóg a sorból, erős az intuíciója, belső világának a tapasztalása mély , ezért szoronghat embertársai között,
nagy a kötődési igénye, függő helyzetekbe kerül egy erősebb személytől. Idealista.
Célja : Félelmein túljutva, egyediségét felvállalva, erős intuíciójával segítőként avatkozzon a világba. Mindig a megvilágosodásra törekszik, ahol már nem kell félnie, mert mindennel egységben van. Le akarja hozni az égi, szellemi tudást a Földre.

22-esek
Tapasztalata : Egyedül érzi magát, magányosnak, ez lehet szülővesztés, ebből fakadóan, nem érzi, hogy támasza lenne. Célja: Nagy megvalósítók, saját maga támasza. Duplán igaz a 2-es.


 
 
[ 3106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x