Heti tarot-előrejelzés: a szeretet él!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a szeretet él!

Heti tarot-előrejelzés: a szeretet él!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Mikor tudtál úgy figyelni párodra, és annyi időt szánni rá, amennyit valóban szerettél volna? Mikor tudtatok eltölteni közösen egy hosszú hétvégét? Egyáltalán mikor mondtad neki legutoljára azt, hogy szereted? A következő hetünkön az ilyen és ehhez hasonló kérdések kerülnek a fókuszba. A tarot lapok szerint felerősödik a szeretet, a szerelem szerepe. Ezzel párhuzamosan szükség lesz arra, hogy a lelki egyensúlyunkat, belső békénket is megtaláljuk. Ha bennünk rend van, akkor ezt is fogjuk kifele sugározni. Egy párkapcsolatban pedig kifejezetten fontos, hogy a harmóniát adjuk át a másik félnek. Ha már említettem az adást, akkor érdemes megjegyezni, hogy az "adok-kapok" elvet mindig tartsuk szem előtt! A törődést nem csak elvárni kell, hanem viszonozni is. Nézzük részletesebben, hogy mi vár ránk a héten! 

 

A párkapcsolatok terén felerősödik majd az együtt töltött percek és órák szerepe. Talán már mondanom sem kell, hogy a rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van egymásra. A napjaink nagy részét a munka, a pénz hajkurászása teszi ki. Ha pedig adódik egy kis szabadidőnk, örülünk, hogy picit pihenni tudunk. Az ilyesfajta életmódot legtöbbször a párkapcsolatunk, a magánéletünk bánja. Viszont ezen a héten minden máshogy lesz! Végre első helyre kerül az érzelmi világunk és minden percet meg fogunk ragadni ahhoz, hogy párunkkal legyünk.

A szinglik életében nagy változások nem várhatóak. Jobban teszik, ha inkább az unalmas napokon, egy forró bögre kakaóval és egy jó könyvvel töltik az időt. A keresgélésnek eredménye nem lesz, csak újabb kudarcélménnyel gyarapodnának.

Ne fojtsuk magunkba azokat a dolgokat, amelyek kikívánkoznak belőlünk, mert különben felgyülemlenek lelkünkben, és később egyszerre, mint egy vulkán törnek ki. Ez utóbbi nagyobb erejű lesz, mintha egyszerűen a szemébe mondanánk az illetőnek, hogy mi zavar benne, és miért tekintünk mi rá úgy, ahogy. Mindenképpen jobb minél hamarabb vállalni az igazi arcunkat, nem pedig különböző maszkok mögé bújni.A héten semmiféleképpen nem szeretnénk új feladatba belefogni, vagy éppen új feladatot kapni a munkahelyünkön. Lényegében ez a hét egy önismereti tanfolyam.

A hétvége eljöttével úgy gondolnánk, hogy minden egy kicsit lecsihad, és lenyugszik, és a pihenés kerül az előtérbe. Ám ez nem így lesz, sokkal inkább rákapcsolunk és az otthoni teendőinket fogjuk teljes erőbedobással végezni. A nagytakarítástól kezdve, a szoba átrendezéséig mindenbe belekezdhetünk ezen a héten, ám jobb mindent előre megtervezni, s nem akkor szembesülni azzal, hogy amit szeretnénk, nem lehetséges.


 
 
[ 4736 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x