Heti tarot-előrejelzés: szabadulj meg mindattól, ami nem működik!...
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: szabadulj meg mindattól, ami nem működik!

Heti tarot-előrejelzés: szabadulj meg mindattól, ami nem működik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Mennyi felesleges tárgy pihen a padláson vagy a pincében, aminek hasznát sose fogod venni, de a "jó lesz majd valamire" elv alapján mégis félretetted? Ugye nem kevés? Itt az idő, hogy leszámolj ezekkel, mint ahogy a múlt fájó emlékeivel is. Ugyanis ezen a héten a tarot Halál lapjának energiája határoz meg mindent. "A Halál a búcsút jelenti, a nagy elengedést. Ezzel egyben az új, az eljövendő útját készíti elő; a kártya maga azonban elsősorban a véget tárja elénk. Ezen belül jelentheti a rég áhított, felszabadító befejezést, de természetesen legfájdalmasabb tapasztalatainkra is utalhat." Ezek alapján nem lesz könnyű, lesz lelki megpróbáltatásban is részünk, de összességében eredményesen zárjuk majd az év 49. hetét! 

 

A héten teljesen meg kell újulnunk. Magunk mögött kell hagyni a már nem működő dolgainkat, értve ezt konkrét fizikai szintre is. Tehát ha van egy nem működő háztartási eszközünk, akkor ne tartogassuk otthon, mondván, hátha jó lesz valamire. Meg kell tudnunk szabadulni továbbá a nem működő párkapcsolatunktól, hiába érezzük úgy, hogy még menthető a dolog. Ha egy személyes beszélgetés során nem tudtuk megállapítani a problémánk megoldását, akkor felesleges erőltetni, hiszen csak annál rosszabb lesz. Ha munkahelyünkkel kapcsolatban érzünk bizonytalanságot, már legyünk óvatosabbak! Nem szabad elkapkodni semmit, hiszen az anyagi dolgainkat sokkal nehezebb a nulláról újra építeni. Csak akkor adjuk fel a biztosat, ha a másik is biztos. A "majd lesz valahogy" hozzáállás most nem kifizetődő.

A magánéletünk terén a szeretet és gyengédség nagyon kifizetődő lesz. Ha jelenleg párkapcsolatban élünk és érezzük, hogy megfogtuk az isten lábát, akkor ne hezitáljunk! Ragadjunk meg minden alkalmat arra, hogy párunkat kényeztethessük. Járjunk a kedvében, legyünk vele előzékeny, és lessük kívánságait. De ha tudjuk, akkor teljesítsük azokat. Ne siessünk el semmit. A most még ismerkedési fázisban járók figyelmét arra hívják fel a lapok, hogy a látszat néha csal. Érdemes az elején még óvatosnak lenni!

A héten a szerencse napok: kedd, szombat, vasárnap

A héten a szerencse számok: 19, 37, 65, 111, 41

A héten a legkedvezőbb: nagytakarítás


 
 
[ 7922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x