Párban - kapcsolatban
Címlap / Ezotéria / Párban - kapcsolatban

Párban - kapcsolatban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Mindannyian kiteljesedett, harmonikus és jól működő párkapcsolatra vágyunk. Miért nem működik, ha nem működik. Miért működik és hogyan működhetne jobban? Hogyan találjuk meg a kulcsokat egy jól működő párkapcsolathoz? Ezek a máig aktuális kérdések már az emberiség hajnalán is fókuszban voltak.  

 

Rendezvénynaptár
Hogyan vállalhatunk mi felelősséget egy általunk szabadon választott kapcsolatért? Mit tehetünk magunkért? És a kapcsolatért? A válasz közelebb visz egy közös álom megvalósításához. Mert együtt könnyebb! Az Életfeladat rendszer és a számok világa erre is ad válaszokat ad. Vannak egymáshoz jobban illő számok? Vagy vannak olyan számok, melyek eleve taszítják egymást?

Tudatos döntés eredménye, hogy kapcsolatban élünk. Ha tisztában vagyunk szándékunkkal, pontosan látjuk, hogy ez mit kíván meg tőlünk. Ahogy a virágnak szüksége van az őt éltető vízre, ápolásra, úgy társunknak is szüksége van a vele való fizikai, érzelmi törődésre. Vajon Ismerjük e az őt foglalkoztató gondolatokat, érzéseket? Megérezzük e ki nem mondott kívánságait? Ha emlékszünk, milyen volt gyermeknek lenni és megosztani magunkat másokkal, belátjuk mennyire fontos örömet okozni párunknak. Hiszen mindannyiunkban él egy kis gyermek.


A párkapcsolati minta is gyermekkorban ivódik belénk. Ha férfi vagy, a mamád felé közeledtél először, ha nő vagy, természetesen a papádat szeretted volna meghódítani. Amikor először akartunk örömet okozni szüleinknek és azt visszautasították, ott tanultuk meg, mennyire tudunk szeretni. Sokszor tehát fatális tévedésekre épül a bizalom, amivel magunk és mások felé fordulunk. Saját bizalmatlanságunk rokkáján szövögetjük a másik megbízhatatlanságába vetett hitünket.

 
 
Miért indul el a véget nem érő harc?

A kapcsolaton belüli etika mértéke attól függ, hogy mit engednek meg egymásnak a felek. Egy kis felejtés, egy kis elhallgatás és a kis fekete felhőcske máris ott csücsül a kevésbé etikus fél lelkében. Természetesen, a mulasztó fél fog pálcát törni saját maga felett. Ahhoz, hogy a kapcsolat alapja a bizalom maradjon, saját házunkon belül kell rendet raknunk. Egy kapcsolat soha nem a hibáztatás földjére született! Önmagunk értékességébe vetett hitünk kulcs a valódi bizalomhoz.
Mert felelősek vagyunk azért, akit megszelídítettünk. Mert egyszer már szerettük és elfogadtuk őt.
 
 
[ 12243 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x