Most minden kiderül! - heti tarot-előrejelzés
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Most minden kiderül! - heti tarot-előrejelzés

Most minden kiderül! - heti tarot-előrejelzés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-14

A következő hét napban a titokzatosság lesz jellemző az életünkre. Rengeteg kérdőjel lesz majd bennünk, és fenn áll a veszélye annak, hogy nem mindenre kapunk majd választ. Lelepleződnek majd titkok, aminek köszönhetően egyes barátságok zátonyra futnak, míg más kapcsolatok egyre szorosabbak lesznek. Ha vannak titkaink, akkor ideje felkötni a nadrágot, de ha eddig sem vezettünk senkit félre, akkor nincs mitől tartanunk. Nézzük a tarot jóslatát erre a hétre! 


Rendezvénynaptár

A hét száma az ötös, ami a tarot-ban a Főpap száma. „A Főpap a hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg. Ez az értelmezés sok szempontból kedvező, mert az általa kifejezett bizalom ereje vonatkozik saját önbizalmunkra, életünk mélyebb értelmébe vetett hitünkre, és az ebből fakadó, a jövőbe vetett hitünkre is. A kártya ezen kívül az etika és az erény útmutatója, valamint morális értékrendünkből eredő személyes szándékainkat is jelképezi.” – olvasható a lapról a tarrdaniel.com oldalon.

A pénzügyek szempontjából egy nagyon hektikus hét elé nézünk. Nem érdemes most szerződéseket, megbízásokat aláírni, helyette foglalkozzunk a már meglévő feladatainkkal. Ha nem tartjuk az időpontokat, akkor könnyen megcsúszhatunk, és azt vehetjük észre, hogy a hétvégére egy feladattal se lett kevesebb, mint a hét kezdetén. Ha kiengedjünk a kezünkből az irányítást, akkor egy teljes káosz születhet, aminek a levét nagyon sok ideig isszuk majd. Jobb most résen lenni és elkerülni a felesleges köröket!

Azok, akik jelenleg még munkát keresnek, jobban teszik, ha izzítják az ismerősi szálaikat. Kimagaslóan jó munkalehetőségről nem nagyon fognak értesülni, ezért jobban teszik, ha ismerőseiknél kezdenek el érdeklődni. Rövidesen kiderül, hogy valaki hallott egy megüresedő helyről. Egy olyan munkaterületen kell majd helytállniuk, ami közel áll mind a személyiségükhöz, mind a végzettségükhöz. Szerencsére nem sokára már egy aktív munkaerővé avanzsálhatnak!

A párkapcsolatok terén fontos szerep jut a kommunikációnak. Azok a kapcsolatok, ahol eddig teljesen elhanyagolták egymást a két fél, és csak most kapnak észbe, hogy mennyi gondot a szőnyeg alá sepertek, ott nagy érzelmi hullámzások várhatóak. Egyik pillanatban mindent megadnának a párjukért, a másik percben pedig már a hátuk közepére sem kívánnák. Nyugalom! A szerelem már csak ilyen: heves és szélsőséges. Ha a kommunikációval eddig sem volt probléma, akkor a most következő napokban semmi rosszra nem kell számítani.

A még most szinglik nem sokáig mondhatják el magukról, hogy egyedül élnek. Pár napon belül egy olyan személlyel ismerkedhetnek meg, aki mély nyomot hagy bennük. Ehhez viszont szükség van arra, hogy kiszakadjanak a rózsaszín álomvilágból.
 
 
[ 11608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x