Ki lesz a munka hőse - heti tarot - előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Ki lesz a munka hőse - heti tarot - előrejelzés

Ki lesz a munka hőse - heti tarot - előrejelzés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A hét száma a nyolcas, ami a tarot-ban az igazságosság lapja. Ez a lap jelenteni a világos, objektív felismerést, a tudatos és eltökélt ítéleteket. Kiegyensúlyozottságot és becsületességet jelez, valamint a jogok érvényesítésére utal. A hétköznapi életben fontos üzenete van: a környezetünk viselkedésében saját magunk kivetülései jelennek meg, így a zavaró tényezőket elsőnek magunkban kell felismerni és javítani rajuk. Továbbá arra utal, ha őszinték és becsületesek vagyunk, akkor tevékenységünket ennek megfelelően fogják honorálni is majd. A kártya mutatja, hogy semmit se kapunk ingyen, ajándékba, hiszen a munka kihagyhatatlan, megkerülhetetlen. 

 

Rendezvénynaptár
A pénzügyeikben a hét elején teljes zavar várható. Elképzelhető, hogy egy-két számlának a befizetésével meg is csúszunk, ami miatt újabb bosszúságok, legfőképp újabb kiadások várhatóak. Mindezek megelőzhetőek, ha időben kapcsolunk, és nagyobb figyelmet fordítunk az anyagi dolgainkra. Még ha minden a feje tetejére áll, és úgy érezzük, hogy már minden kicsúszik a lábunk alól, akkor sem szabad feladnunk céljainkat. Tűzzünk ki mindig kisebb célokat, és mindent tegyünk meg azok eléréséért! Ha már áttépjük a célszalagot, akkor érezni fogjuk a siker valódi ízét, amiből újra erőt merítve, egyre nagyobb terveket, célokat leszünk képesek megvalósítani. A kérdés csupán az, hogy el merünk-e indulni a tettek útján, és belevetni magunkat a kemény munkába?
 
 
 
 
A szerelmi életünkben az erő lesz a domináns. A rengeteg energia, ami bennünk szunnyad, a szerelmi életünkben tör majd fel. Érdemes lesz majd minden lehetőséget megragadni arra, hogy a legtöbb időt párunkkal töltsük. A héten fontos szerep jut majd a kapcsoltunk egyik mozgatórugójának, a szexnek is. Olyan magaslatokat élhetünk majd meg, amikről nem is gondoltuk volna, hogy léteznek. Ehhez az szükséges, hogy teljesen ellazuljunk, illetve maradéktalanul megbízzunk párunkban, hogy ő csak jót akar nekünk. Minden régi beidegződést, negatív képtársítást próbáljunk meg félretenni a szexualitással kapcsolatban. A legjobb lenne egy tisztalap, és újra feltérképezni a lehetőségeket.

 
 
[ 4079 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x