A pénzenergia-botrány, és ami mögötte van
Címlap / Ezotéria / A pénzenergia-botrány, és ami mögötte van

A pénzenergia-botrány, és ami mögötte van

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Három, kettő, egy és ott van! Ugye mindenki számára ismerősen cseng ez a jellegzetes mondat, amit szinte lehetetlen elkerülni, ha belefutunk egy betelefonálós jósműsorba a tévében. Minden adásban valakire nagy szerencse vár, és természetesen a maximumom, olykor már tízmilliószoros energiával érkezik az univerzumból a pénzenergia. De mi van a kirakaton túl a háttérben? A pénzenergia mítoszt most leromboljuk! 


Rendezvénynaptár
Mivel minden energia, így pénz energiájának léte is megkérdőjelezhetetlen. Az örök bölcsesség itt is helytálló, miszerint ahova energiát összpontosítasz, az a terület fog növekedni. Ha valaki rendszeresen, akár már szuggesztív módon meditál a pénz - bár jobb, ha a bőségre meditálunk - vonzására, akkor előbb vagy utóbb magasabb szintre tud lépni. Ennek hatására megoldás érkezhet az életébe az Univerzumtól.

  
 
 
A pénzenergia egy intelligens energia. Vannak, akik képesek ezt az energiát automatikus napi szinten magukhoz venni és újratöltődni, míg másoknak segítségre van szükségük. Egy negatívan gondolkodó, magát folyamatosan ostorozó ember életébe sokkal kevesebb az esély arra, hogy pozitív pénzügyi változások menjenek végbe. Ellenben egy hálás, megbecsülő, nyitott és pozitívan gondolkodó személy sorsában egyik pillanatról a másikra is történhetnek olyan változások, amit gyakran csak szerencsének titulálunk. Fontos tudni, hogy a szerencse mögött mindig van valami: tett, igyekezet, akarat.
 
Mint minden szolgáltatást és terméket, úgy ezt is kell adni valamilyen. Ahhoz, hogy az emberek valamilyen érzékszervük által is megtapasztalhassák ezen energiák működését, és teljes hittel képesek legyenek hinni a dolog működésében, szükség van különböző eszközökre, kellékekre, mágikus szavakra, drámai hangulatra. Gondoljunk bele! Ha egy mágus azt mondja nekünk, hogy megváltoztatja az életünket, és mindenfajta hókuszpókusz nélkül pár perc múlva annyit mond, hogy elindult az energia, azt valóban elhinnénk? A válasz többnyire biztos azt, hogy nem. Ezzel szemben, ha már gyertyákat, ásványokat és más egyéb mágikus eszközöket használ egy mágus, sokkal hitelesebbé válik és nagyobb lesz a bizalmunk felé.

A kirakat viszont néha csal! Járjunk egy picit a dolgok után, és ne ítéljünk elhamarkodottan. Egy újságban hirdető magánjós is lehet kókler, mint ahogy a tévé képernyőjén látható személyek között is vannak valódi szakemberek. Ahhoz, hogy különbséget tudjon tenni valaki, csak hallgatnia kell a hetedik érzékére.

Ha szeretnéd megtapasztalni a pénzenergiát, íme, egy lehetőség! Csak kattints ide és kérd az ingyenes elemzést, töltsd le az azonnali ajándékot és tudd meg, hogyan teheted még jobbá az anyagi helyzetedet >>
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x