Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Kos jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Kos jegyében áll!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

"Küzdve küzdj és bízva bízzál!" Madách Imre A Nap a Kos jegyében áll, ezzel a zodiákusi kör első jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz a versenyek, akarat, önérvényesítés eszményéhez.  


Rendezvénynaptár
Kosként ugye nem tévedek, hogy alapvető célod, hogy mindig az élre törj?!

Néhány jellemző tulajdonságod: egyenes, nyitott, kemény akaratú, vakmerő, vállalkozó kedvű, célratörő, szabadságra vágyó, szereted a függetlenséget, nagyvonalú, adakozó, féktelen, indulatos, heves, szeszélyes, élretörő, türelmetlen, tanulni vágyó, szomjas a tudásra, bőkezű, tékozló, találékony, vitatkozó, nyughatatlan, gyakorta változtatod a helyed.

A lendület nálad alaptényező. Ezzel fogsz hozzá a dolgokhoz, ezzel mész bele sokszor olyan feladatokba is, amely meghaladja képességeidet.(bár nem túl sok ilyen van, valljuk be. A nehézségeken akarattal segíted át magad Ha elhatározol valamit, nem ismersz ellenérveket. Ha a cél személyesen érint, fellelkesülsz, feldobva érzed magad, és vakon bízol saját adottságaidban. Arról senki sem tud meggyőzni, hogy ne tedd, nem vagy képes rá.


A munka elvégzésének, a feladat megoldásának azonnal nekivágsz. Nem ismerd a tépelődést, a mérlegelést, az előzetes, hosszas okoskodást. Neked, mint Kosnak az adott pillanat parancsol, és nem telik sok időbe, hogy terved végrehajtásához kiválasszad eszközeit. Legszenzációsabb tetteidet, eredményeidet gyakran rögtönözve éred el. Számodra mindig a pillanat az élet, irigylésre méltó a felfogásod.

Ha ellenállást tapasztalsz, ez csak ösztönszerűen hat rád, felkelti küzdőszellemedet. Különösen kész vagy a cselekvésre akkor, ha új feladat előtt állsz, és ha a magad erejére van hagyatva. Hevesen törtetsz előre a megvalósításban, Te magad és lendületed nem változik, de az eszközöket változtatod, igazítod terved és szándékaid szerint. Önbizalmadnak szüksége van a látható, a kézzelfogható eredményre, a sikerre. Nehezen alkalmazkodsz, és nehezen tűröd az alárendeltséget.

2015. április hó elején, a Kos havában vált ismét előre a retrogád Jupiter, aminek eredményét nemcsak az Oroszlánok, hanem tüzes társaik is érezhetik, így a Kosok, Nyilasok készüljenek elsősorban valami jóra, valami nagy meglepetésre.

Végül egy Kos jellemvonáshoz illő idézet Márai Sándortól.

„Amire az emberek sokáig, nagy akarattal, kitartással, előrelátással és körültekintéssel készülődnek, végül is bekövetkezik.”

Márai Sándor
 


 
 
[ 8114 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x