Nyissa meg a pénzcsapot 10 tipp, hogy a pénz jó irányba folyjon...
Címlap / Ezotéria / Nyissa meg a pénzcsapot 10 tipp, hogy a pénz jó irányba folyjon

Nyissa meg a pénzcsapot 10 tipp, hogy a pénz jó irányba folyjon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-24

Bizonyára észrevette, hogy egyesek sokkal könnyebben tesznek szert jelentős vagyonra, mint mások. Sok oka lehet annak, hogy nem áramlik a pénz az életébe megfelelően, és ez nem feltétlenül szerencse kérdése.  


Rendezvénynaptár
Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan tudja bevonzani a bőséget és hogyan tud megnyílni a beáramló nagy pénzek előtt. Néhány tanács elsőre furcsának, néhány egyértelműnek, vagy akár felháborítónak fog hangzani, de próbálja őket beépíteni mindennapjaiba, és meg fogja látni, hogy a gondolkodásmódunk nagyban befolyásolja pénzügyi sikereinket az életben. 
“Ha nem engedi, hogy a pénz szabadon beáramoljon az életébe, az mindig azt jelenti, hogy a pénzzel kapcsolatos elképzeléseit korlátozza. Megfogadta a szülei és tanárai által sokat emlegetett negatív „tanácsokat”, így azok a pénzzel kapcsolatos meggyőződése részévé váltak. Gyerekként azt gondolta, hogy a szüleinek, tanárainak és más fontos felnőtteknek mindig igazuk van, így soha nem kérdőjelezte meg a véleményüket. Beépültek a tudatalattijába a sokat ismételt frázisok és vélemények, így az élete ezt a rögzült hitét tükrözi. Ahhoz, hogy ezeket azonosítani, tudatosítani tudja, vissza kell emlékeznie, hogy milyen volt a felnőttek hozzáállása a pénzhez gyerekkorában. “

 
A cikk folytatását és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket mindkét témában a Harmonet Horoszkóp Havilap májusi számában olvashatod.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1651 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x