Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bika jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Bika jegyében áll!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

A Nap a Bika jegyében áll, ezzel a zodiákusi kör második jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz az élvezetekhez, ízekhez, harmóniához és a szépséghez. 


Rendezvénynaptár
Néhány jellemző tulajdonságod: öntudatosság, erős akarat, állhatatosság, kitartás, alaposság, önuralom, konzervatív, önfejűség, makacsság. Ha megbántanak nehezen felejted el, haragodat sokáig őrződ. További jellemző Bika vonások a segítőkészség, néha féltékenység, kényelmes, élvezetkedvelő, gyakorlatiasság, érzékenység, zárkózottság, ragaszkodás és a szelídség.

Vitalitásod rendkívüli. Nemcsak viselkedésmódban, de életvitelben és egészségügyi szokásaidban is az alaposság jellemző Rád. Lassúságod, nagy alvásigényed szívós munkavégző képességgel párosul. Lassúságod döntéseidben is megmutatkozik. Eltart bizonyos ideig, míg a külvilág jelzései nemcsak elérik, hanem tudatossá is válnak benned. Egyedül az élvezeti ingerek tesznek képessé gyors reagálásra. Fő léttörvényed, hogy a dolgok egyensúlyban legyenek, és hogy kedvteléseidnek kényelmesen hódolhass. Nézeteid illetően aligha van remény, hogy megváltoztatható. Alkalmilag mégis hajlasz a nézetváltoztatásra, főleg ha életkörülményeidnek jobbításáról van szó.Legfejlettebb oldalad az ízlés, beleértve a szó szerinti ízlelgetést is. Igyekszel kellemes dolgokkal körülvenni magad. Ami kellemetlen, arról nem veszel tudomást. Ez a struccpolitika nálad többnyire eredményhez is vezet. Nem vagy egy aszkéta típus. Ha hosszan vársz a beteljesülésre, ezt nem önmegtartóztatásból teszed. Nálad a várakozásnak értéke van. Szívesen ízlelgeted a beteljesülés ígéretét. Ha azután eljön az öröm, abba tejes mértékben bele tudod vetni magad.

Végül egy Bika jellemvonáshoz, a szépséghez illő idézet Subrahmanyan Chandrasekhartól és Paulo Coelhotól.

„ Az emberi elme a legmélyén és a legőszintébben a szépségre válaszol.”
Subrahmanyan Chandrasekhar

„A külső szépség a belső szépség megnyilvánulása. Az emberek szeméből áradó fényen keresztül válik láthatóvá.”
Paulo Coelho
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7139 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x