Miért nem működik a Titok?
Címlap / Ezotéria / Miért nem működik a Titok?

Miért nem működik a Titok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Hatalmas "sláger" volt egy időben a Titok film és könyv. Mindenki lelkesen bújta a lapokat és mintha az egész világ ezzel lett volna tele. Emberek milliói újra reménykedtek abban, hogy velük is megtörténhet a csoda. 

Aztán valahogy mégse váltotta meg a világot…. Így hát jöttek az újabb könyvek azzal a jelszóval, hogy „Mi az ami kimaradt a Titok filmből” és amivel – „természetesen” – viszont most elérheted az álmaidat. Mindenki lázasan vásárolta ezeket az új könyveket és DVD-ket. Hisz: „nem én vagyok a hibás, amiért nem sikerült”, „eleve becsaptak engem, kihagyták a legfontosabb részeket a Titokból”, „csak pénzt akartak keresni vele”.

Ismerősek ezek a szólamok? Nekem nagyon és pont erről szeretnék beszélni. Kezdjük az elején, jó?

Tehát a fő kérdésünk újra: Miért is nem működik a Titok?

Nem, nem azért nem működik, amit a sajtóban vagy máshol olvastál, hallottál róla. Ugyanis elárulok egy „titkot”: a Titok működik! – ha jól alkalmazzák! Ahhoz viszont, hogy jól alkalmazzuk, meg kell értsünk valami nagyon fontosat. Ha ezt megérted, akkor onnantól neked is működni fog!

Először is szögezzük le, hogy igenis mi teremtünk az életünkben a gondolataink erejével. Máris hallom a kétségbeesett kiáltásodat: De akkor miért nem működik nekem?

Hadd magyarázzam el: Mindnyájunk életében ott egy szellem a palackban, ami arra vár, hogy minden óhajunkat teljesítse – kivétel nélkül – és a nap 24 órájában azon dolgozik, hogy minden óhajunkat teljesítse! – Sejtesz már valamit? Még mindig nem? Sebaj, olvass tovább.
A kulcs a nap 24 órája! Bizony, minden gondolatunk a nap 24 órájában rögzítésre kerül – és természetesen az érvényesül, ami a legtöbb „szavazatot kapja”. Azért 24, mert bizonyított tény, hogy éjjel mindenki álmodik és álmában mindenki tovább éli a mindennapjait – próbálva megoldani azokat.

De térjünk csak vissza a szavazatokra. Szeretném egy példával érzékeltetni, amit én is egy olyan embertől hallottam aki öngyilkosságot követett el, annyira kilátástalan volt az élete és egy csomó felhalmozott adóssága is volt, ráadásul hajléktalan. Ma sikeres üzletember, többmilliós vállalkozással.

Nézzük ő ezt hogyan világította meg egyik rendezvényén:
„Ismerem a Titkot, szeretnék teremteni az életemben, ezért kimondom: Szeretnék egy boldog párkapcsolatot.”
Az univerzum: „Kérünk egy párkapcsolatot, ide kérünk egy boldog párkapcsolatot.”
Emberünk második gondolata: „De mi van, ha megcsal?”
Az univerzum: „Vissza, vissza, mégsem; mégsem kell a párkapcsolat”


A bal agyféltekések számára elmondom ugyanezt egy másik hasonlattal: az agyunk egy winchester, amin állandóan programok futnak. Mint tudjuk, minél több program fut a gépen, annál lassabb és annál kevesebb dologra tudom én arra használni, amire szeretném! Még le is fagy, végképp keresztbe húzva a terveimet. Mint tudjuk, rengeteg program fut a háttérben és ezeket a lefagyás nem zavarja – csak engem akadályoz abban, amit szeretnék csinálni.

Ugyanez történik az agyunkban is: rengeteg tudat alatt futó programom van, amiről már meg is feledkeztem, hogy ott működik, de ettől még hatékonyan foglalja a helyet! Nem csoda, hogy nem teljesül a kívánságom amire 5 percet szánok, míg a nap hátralevő részében fut a jól ismert, negatív programozás….. Minden egyes gondolatunk ami negatív, ami ítélkezés, rosszallás, kétely, harag, indulat – és még sorolhatnám – erőteljesen azt eredményezi amiben épp most dagonyázok!

Na ezért van az, hogy nagyon sok ember azt hiszi: a Titok nem működik! A Titok eddig is és továbbra is működik minden egyes embernél. A titok a gondolatainkban rejlik, és hát, ha ezt megértjük, akkor máris tudjuk, mit kell tennünk ahhoz, hogy a mi életünkben is úgy működjön, ahogy mi szeretnénk. Ezzel el is jutottunk oda, hogy felfedezzük: hogyan lehet jól alkalmazni. Még egy jótanács! Csikungozz! Mert a csikung gyakorlatok nagyszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak a fizikai test kéményseprője, de az érzelmeké és gondolatoké is! Erről a következő cikkem fog szólni: Miért nem működik a titok – avagy hogyan működjön úgy ahogy én szeretném

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 26054 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x