A titok: hogyan teremts új valóságot
Címlap / Ezotéria / A titok: hogyan teremts új valóságot

Lukács Tünde

A titok: hogyan teremts új valóságot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nem vagyunk könnyű helyzetben. Egy terapeutánál senki nem tudja jobban, milyen emberi sorsok léteznek. Gyakran, amikor egy élettörténetet hallgatok, be kell látnom: az én gyerekkorom, életem nem is volt annyira nehéz. Mire erre rájöttem, addig azonban nagyon sok idő telt el. Még több mire beláttam, a saját sorsomat csak én tudom megváltoztatni. Végigjártam az utat, amit sokan még csak most kezdenek el. Bár néhány felesleges kilométert kihagytam volna, ma már tudom azt, hogy az út minden történésére szükségem volt. 

Mostanában gyakran megtörténik, hogy mesélek valamit, majd néhány nap múlva annak éppen az ellenkezőjét állítom. Ilyenkor azt mondják: „De hát tegnap nem ezt mondtad”.
Valóban nem. Viszont már tudom, hogy mivel minden változásban, mozgásban van, amire ma azt mondom fehér, az másnapra feketévé változhat. Ráadásul el kellene felejtenünk azt a meggyőződésünket, hogy egy állításunk mellett akkor is ki kell tartani, ha azt már magunk sem gondoljuk komolyan. Nehéz ilyenkor belátni, hogy tévedtünk, vagy, hogy a dolgok megváltozhatnak.

Bárhol tarts most az életben, ne gondold azt, hogy a dolgaid mindig ugyanolyanok maradnak. Egyik napról a másikra új életed születhet. A kulcs TE vagy!

Évente egyszer vagy kétszer egy-egy kollégával teremtő napot tartunk. Ezeken a napokon megmutatjuk neked, hogyan tudsz változtatni az életeden. Persze ahogyan azt a családállításon is láthatjuk, vannak olyan minták, kötődések, amelyek feloldása nélkül nem igazán tudunk továbblépni. Ezért kezdjük munkánkat a családállítással. Közben pedig azt is észre kell vennünk, melyek azok a dolgok, folyamatok, amelyeket egyedül, segítő közreműködése nélkül is meg tudunk változtatni, illetve meg tudunk teremteni. Ilyen például a gondolkodásunk megváltoztatása. Sajnos nem elég eljönni egy családállításra, ha utána nem cselekszünk, nem teszünk lépéseket, az életünk nem fog változni. Arra is szeretném felhívni a figyelmet, hogy egy családállítás általában nem elég. Elindíthat mozgást az életünkben, de a gyökeres változáshoz nem elég. Az önismereti munka, és a lelki folyamatok rendezése hosszú időt vesz igénybe Magam is több éven keresztül jártam családállításokra, mire az életem legtöbb problémája megoldódott.


 

A családállítással, vagy másféle oldásokkal a tudatalatti mintákat át tudjuk írni.
Amivel azonban napi szinten van dolgunk, az a gondolkodásunk. Gondolatainkban rejlik a legnagyobb visszahúzó erő. Ha a nincs-re, a kevésre, a hiányra összpontosítasz, abból teremtesz még többet. Ha a bőségre, boldogságra, akkor pedig abból kapsz egyre többet. Tudom, hogy nehéz arra gondolni, hogy bőségben élünk, miközben az életünkben pont az ellenkezőjét tapasztaljuk. De mégis azt mondom, érdemes megpróbálni. Egy hétig koncentrálj csak jó dolgokra. Figyeld meg, mi az, ami változik. Ne várj hirtelen nagy eseményeket! Egészen apró változásokkal fog indulni ez az újfajta teremtésed. Lehet, hogy annyi lesz csak látható belőle, hogy minden nap eléred a buszt, holott eddig minden nap az orrod előtt ment el. Vagy éppen egy hosszú sorban állsz a postán, amikor hirtelen kinyitnak egy másik ablakot is, és rögtön sorra kerülsz. Ezek az első jelek, hogy teremtőerődet jól használod.

Első lépés tehát a boldogabb élet felé, a gondolataid megváltoztatása. Arra koncentrálj, amit szeretnél, és ne arra, amit nem szeretnél. A második fontos dolog, a terveidhez kapcsolódó érzelmek átélése és az álmaid vizualizációja. Képzeld el, hogy megvan, amit szeretnél. Képzeld el az érzést, amikor már abban az élethelyzetben élsz. És fejezd ki mindezt szavakkal. Amit kimondunk, az nagy teremtőerővel rendelkezik. Ha hozzáadjuk az érzelmeinket is, nagy erővel indul útjára jövőnk megteremtése.
Van egy „varázsszó”, amit rendszeresen alkalmaznunk kellene. Ez pedig a „vagyok” szócska. Ez a szó azt fejezi ki, hogy valami már megtörtént. Valami már „VAN”.
Amit tehát egy hétig gyakorolj: képzeld el, mintha már meg lenne, lásd magad előtt az eredményt. Add hozzá a megvalósulás érzelmeit, esetleg írd le, mit akarsz megteremteni. Mindig jelen időben beszélj a vágyaidról. Ami még fontos: minden nap tegyél egy kis lépést a céljaid felé. Mindegy hogy mi az. Csak tegyél valamit.

Ha bővebben szeretnél hallani arról, hogyan érsz el gyors eredményeket az életedben, látogass el következő teremtő napunkra, amelynek időpontját megtalálod a honlapomon.

Sok sikert kívánok az új valóságodhoz!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x