Tarot előrejelzés iskolakezdésre - csodálatos tanév és...
Címlap / Ezotéria / Tarot előrejelzés iskolakezdésre - csodálatos tanév és remek hét vár ránk!

Tarot előrejelzés iskolakezdésre - csodálatos tanév és remek hét vár ránk!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Kezdődik az iskola. Vajon várja-e az ember ezt az időszakot? Vicces képek terjengnek a neten, amelyben vidáman ugráló anyák, a mindennapi uzsonnakészítés rémével fenyegető poénok, a tanárokat az ágy alól kicsalogató humoros képek jelzik: ez nem felhőtlen öröm! A tudás megszerzésének a legjobb módja, az érdeklődés. Ha a tarotról akarsz többet tudni, akkor a Harmonet előrejelzéseit olvasod. Ha a horoszkópról, akkor a horoszkópot. Az iskolában mégis úgy érezhetik a gyerekek, hogy nem az érdeklődésüknek megfelelő dolgokat kell tanulniuk. A Tarot irányt mutat, hogyan lehet ez másként!  

 

 Hét eleje /tanév első szakasza: Végítélet 
A korszakzárást jelentő lap jelzi a nyár végét, a nyár örömeit, kicsit fájó szívvel hagyjuk magunk mögött azokat a dolgokat, amiknek a nyár folyamán örültünk. Ugyanakkor itt van az újtól való félelem és vágyakozás is. A kíváncsisággal vegyes öröm, amit az évszakváltás hoz. Még melegek a napok, még itt a nyár hangulata, de a természetben már betakarítunk, befőzünk, a télre készülődünk. 
 
Ezen a héten aki még teheti, folytassa a befőzést, tegyen el minél több élelmet mert szükség lesz rá! 
 

A hét közepe / a téli időszak a tanévben: Sorskerék
Ahogy ezen a héten „bemutatkozunk”, olyan kép alakul ki rólunk. Az iskolában, a munkában, az új helyeken egyaránt. Ezen a héten most megmutathatjuk új arcunkat, korrigálhatjuk a régi beidegződéseket, jobb képet festhetünk magunkról, mint korábban. Persze ehhez az kell, hogy tudjuk, mit akarunk elérni! Ha nem vagyunk figyelmesek a sors jeleire, akkor épp a fordítottja történik: a kerék maga alá gyűr, bedarál bennünket! 

A hét vége, a tanév utolsó harmada: Igazság 
Soha ne rejtegessük önmagunkat, ha nincs rejtegetnivalónk! Aki sunnyog, bújik, az a viselkedése által lesz gyanús, pedig lehet, hogy csak félénk jellem. Ezért lesz gyakran pellengéren a kis szegény szerencsétlen, teljesen ártatlanul. Aki rólunk a hátunk mögött olyat állít, ami nem igaz, szembesítsük a tényekkel. A hét végén lehet, hogy ellenséges szándékkal találkozunk, s diákként az év végén kiderül, hogy megkapjuk-e az „igazságos osztályzatot” munkákra. 
 
Összefoglalva a hétre: A nyarat leváltja a dolgos, pörgős őszi szorgos időszak, ahol őszintén és a jeleket figyelve kell haladnunk céljaink felé! 
 
Összefoglalva a tanévre: Ebben a tanévben lehet, hogy nem a legjobban helyezkedünk, nem a legigazságosabb jegyeket kapjuk majd – legyünk nagyon tudatosak, hogy ezt elkerüljük! 

 
 
[ 2607 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x