Ne szenvedj - változtass!
Címlap / Ezotéria / Ne szenvedj - változtass!

Lukács Tünde

Ne szenvedj - változtass!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-29

Nem gyakori manapság a mosolygós ember. Figyelem a metrón utazókat. Egyikük a telefonjába mélyed, a másik csak kifejezéstelen arccal néz maga elé. Talán nem is kifejezéstelen, inkább a világ fájdalmát önmagán hordózó tekintetével. Találkozom ezekkel az emberekkel az internet világában is. Elmesélik, mit szeretnének az élettől, de valószínűleg sosem fogják elérni. Úgy érzik, meg van kötve a kezük, vagy a családi, vagy az anyagi helyzetük miatt. Ördögi kör ez.  

 

Rendezvénynaptár
Aki szeretne változtatni, annak gyakran nincs meg hozzá az anyagi fedezete, hogy eljöjjön például egy családállításra, vagy bármely más terápiára. Mi lehet a megoldás?

A világ most teljes mértékben bizonytalan. Káosz, agresszió, félelem, a beszorítottság érzése uralkodik. A külvilágban megmutatkozó események visszatükrözik a lelkünkben zajló folyamatokat is. Aki követi bármely asztrológus írásait láthatja, hogy nagy változások előtt állunk. Ezek már elkezdődtek, és ki-ki a saját tempójában halad rajtuk végig. Aki az elmúlt hónapokban, vagy inkább években foglalkozott önmagával, azzal, hogy elhagyja azokat a mintákat, terheket, amelyeket évtizedek óta hurcol magával, az szépen, lépésről lépésre éri el a céljait. Akit nem kapott el az energiák sodrása, az bajban van. Társtalan, pénztelen, depressziós, nem találja helyét a világban. Akinek a lelke kész a változásra, de még fél megtenni a lépéseket a fizikai világban, azok legtöbbször kapnak maguk mellé segítőt, akivel kéz a kézben haladhatnak. Ez a segítő nem feltétlenül terapeuta, lehet az egy olyan társ is, aki megfogja a kezed, és mutatja az utat. Illetve mutatná, ha mennél vele. Az ilyenfajta kapcsolódások legtöbbször problémásak, mert nagy a másik fél ellenállása. Rengeteg ilyen kapcsolatot látunk mostanában. A lélek már haladna, az elme még ragaszkodik.


A kiút a káoszból, a félelemből ott kezdődik, ha felismerjük saját lelkünk igényeit. Ha feltesszük magunknak a kérdést: ki vagyok én? Ehhez az első lépéshez még anyagiak sem szükségesek. Egy csendes, békés hely kell csak hozzá, ahol el tudunk merülni lelkünk óceánjába. A felfedezés pedig fantasztikus lesz. Lehet, hogy ráébredünk: életünk minden területén változtatnunk kell, mert sehol nem vagyunk a helyünkön. Ez persze áldozatokkal jár. Lehet, hogy ott kell hagyni jelenlegi munkánkat, vagy lehet, hogy párunktól kell búcsút vennünk. Esetleg, valamely családi ügyünket kell haladéktalanul rendezni. Ha ezt nem teszed meg, előbb utóbb az élet kényszerít majd rá a lépésre, de az sokkal fájdalmasabb és nehezebb általában, mint ha önként lépünk.

Ha feltetted magadnak a kérdést, és meg tudtad fogalmazni, ki vagy és mit szeretnél, akkor jöhet a végrehajtás programja. Vannak dolgok, amihez segítségre van szükségünk, mert egyedül nem boldogulunk vele. Ilyen esetben vetődik fel gyakran, hogy az illető kérne segítséget, de nincs rá pénze. Ha valahol ott kell lennünk, az élet úgy fogja intézni, hogy ott legyünk. Tehát valahonnét meg fog jönni a hozzá való anyagi is. Ha még nem jutottál el egy családállításra, akkor valószínűleg még nem jött el az ideje. Lehet, hogy lelked még nem tudná befogadni az ott történteket. De az is lehet, hogy meg kell tanulnod segítséget kérni. Kérni is nehéz néha. A kérés és az elfogadás is ütközhet akadályokba. Gyakran, amikor valakinél azt látjuk, hogy valóban szeretné megtalálni a megoldásait, felajánlunk kedvezményt, vagy valamilyen, az anyagi problémán áthidaló megoldást. Hitvallásom, hogy nincs probléma, csak megoldandó feladat.

A szenvedés megszüntetéséhez mindig lépések szükségesek. Ha nem lépsz, ha nem változtatsz, a helyzeted is változatlan marad. Lehet, hogy a változást csak gondolkodásmódodban kell véghezvinni. Lehet, hogy nagyobb lépést kell tenned az életben. Ne félj előre a végeredménytől. Nem tudhatod, mit szánt neked a sors, és ha csak a régebbi tapasztalataidból indulsz ki, elsétálhatsz életed legfontobb és legszebb dolgai mellett. Az új, az ismeretlen nem biztos, hogy rossz lesz. Sőt, legtöbbször az eredmény sokkal boldogítóbb mint gondolnánk.

Hogyan kezdjük el a változtatást, és hogyan teremtsünk új valóságot? Erről beszélgetünk októberben a Nővarázsoló Műhely és Életmód Stúdióban. /VI. Szív utca. 41/
Részleteket hamarosan megtalálod a
honlapomon>>


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x