IKERLÁNG - A valódi szeretet élménye
Címlap / Ezotéria / IKERLÁNG - A valódi szeretet élménye

IKERLÁNG - A valódi szeretet élménye

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-24

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb, legtöbbet tárgyalt és legrejtélyesebb jelensége a spirituális körökben csak ikerláng-jelenségnek nevezett kérdéskör, amely nem pusztán a tökéletes párkapcsolatra utaló újhullámos szakkifejezés, hanem ennél sokkal összetettebb és izgalmasabb terület, amely bizony sok meglepetést tartogat a bűvkörébe kerülőknek. 


Rendezvénynaptár


Az elmúlt közel három évben több száz emberrel találkoztam, akik így vagy úgy kíváncsiak voltak az ikerláng-jelenségre vagy azért, mert már átélték azt – vagy hasonlót – vagy azért, mert szeretnék megtapasztalni az ezzel járó különleges élményeket.

Miről is van szó tulajdonképpen? Hogyan került ki egy szűk körből ez a téma és a hozzá kapcsolódó kérdéskör egy sokkal nagyobb közönség elé? Miért kapta fel azt a bulvárezotéria és hogyan tudhatjuk meg, hogy valóban a résztvevői vagyunk egy ilyen kapcsolatnak? Vajon jót tesz-e az embernek egy ikerláng-kapcsolódás? …

A cikk folytatását és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap októberi számában olvashatod.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4499 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x