Tarot előrejelzés - felfordulás vagy rendeződés? Honnan...
Címlap / Ezotéria / Tarot előrejelzés - felfordulás vagy rendeződés? Honnan nézzük?

Tarot előrejelzés - felfordulás vagy rendeződés? Honnan nézzük?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Soha nem szabad összekeverni, mi az ami az egyénnel, ami egy családdal, ami kisebb csoporttal, és ami a világgal történik. Ez a kártyasor most erőteljesen a világ történéseit mutatja, ugyanakkor ennek szükségszerűen hatása van az egyes emberekre, a kisebb közösségekre is. A világ eseményei néha nagyot fordulnak. Olyankor igaz lesz a mondás: soha nem lesz úgy, mint régen volt, mert most már máshogy van! Attól tartok, ez a hét ilyen sorsfordító lehet országunk, népünk számára!  

Ebben a három lapban nem nehéz megpillantani az elmúlt hetek - hónapok vészterhes nemzetközi és hazai helyzetetét. Változás zajlik, mely áthatja életünket. Olyan nemzetközi döntések sora várható, melyek hatását érezni fogjuk egyéni életünkben is. 



Igazságszolgáltatás

A hatalmak összegyűlnek, és egyéni igazságukat vetítik rá az emberekre, akik nem értenek egyet mindennel. Lesz aki elfogadja, lesz aki lázad, de megdönteni nem lehet. A hatalom szemben áll a néppel, az emberrel, az egyénnel. 

Egyéni szinten: Keresd meg a világban azt, amiről úgy hiszed, hogy nincs hozzá jogod, vagy tehetséged és vizsgáld felül. A lehetőségeid és jogosultságaid magasabb szintűek, mint hitted! 

Végítélet 
A döntést megvalósítás követi, amelyre nem lesz büszke senki később. Olyan szavak hangzanak el, amelyekre a történelem emlékezni fog. Az emberek tétlenül nézik, a jók nem akarják, nem merik elhinni a valóságot. Az új törvény kihat a világra ... 

Egyéni szinten: Keresd meg magad körül mindazt, amiről eddig szent és sérthetetlen meggyőződésed volt. Ismerkedj és beszélj nyitottan és elfogadón a másik oldal képviselőivel, mert így megértésed spektruma nő. 


Világ
A változás teljes körű - mindenhová hat. A döntéshozók személye élesen a fókuszba kerül. Mindenhol erről beszélnek. A helyzet egyszer és mindenkorra megváltozott. Új, másik rend van érvényben. 

Egyéni szinten: A világ része vagy. Nem lázadhatsz a gravitáció, a lélegzés, a pislogás, a nyelés ellen, mert ez lényed része, ez függőséged és tudatosságod meghatározója. A világod olyan amilyet lenni hagysz. 

Összefoglalva: A héten a világ változásai elviszik a figyelmet az egyéni sorsoktól. Reménykedjünk, hogy a változás nem egy háború, vagy gazdasági nagy összeomlás előszobája. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x