Az életed ritmusa változhat! Tarot előrejelzés erre a hétre...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Az életed ritmusa változhat! Tarot előrejelzés erre a hétre

Az életed ritmusa változhat! Tarot előrejelzés erre a hétre

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

A te életedben is vannak ritmusok - de vajon mennyire uralod ezeket? Akkor kelsz-e amikor akarsz, vagy amikor fel kell kelni, mindegy, hogy kialudtad-e magad vagy sem? Vajon akkor eszel, ha az szokás, vagy akkor ha tényleg éhséget jelez a tested? Hogy állsz te a szokásokkal és mennyire vagy a rabjuk? Ezen a héten - a tarot szerint -változtathatsz, ha nem tetszik!  


Rendezvénynaptár
Ezen a héten is a Crowley tarot kártyával dolgoztunk, amely a Bioenergetic könyvkiadónál kapható! 

 
A hét eleje
 - egyensúly (kiegyenlítődés) 
Itt az idő, hogy minden olyan dolgot, amit túlzásba viszel, megszüntess. Ha kialvatlan vagy, akkor aludd ki magad. Ha túl sokat eszel, akkor vegyél vissza! Egyszóval hozd létre végre az egyensúlyt, hogy beinduljanak a szükséges változások az életedben! 

A hét közepe -botok királynője 
Lépj szintent - ez azt is jelentheti, hogy előléptetnek, de azt is, hogy egy jobb, új kapcsolatba vagy munkahelyre vezet az életed - de ne feledd: tevőleges részvételed szükséges! Nem fog a sült galamb a szádba repülni! 

A hét vége
Legyél - és maradj is - következetes, ha a vágyott változások megtörténtek! Figyelj arra, hogy ne sodorjon be a vágyad újra abba az riányba, amit éppen elhagyni készülsz! 

Összefoglalva: Ha bármiről - rossz szokásról, vagy függőségről - le akarsz szokni, ezen a héten ideális lehet elkezdeni! 


 
 
[ 6677 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x