A jövődet a jelenben írod
Címlap / Ezotéria / A jövődet a jelenben írod

Lukács Tünde

A jövődet a jelenben írod

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

"A jövődet a jelenben írod" címmel tartok előadást 2016. február 14-én vasárnap a Nővarázsoló Műhely és Életmód Stúdió születésnapi hétvégéjén, 15-16 óráig. Ebben az egy órában sok mindenről szeretnék beszélni, ami segít abban, hogy jövőnket úgy tudjuk alakítani, hogy jelenlegi problémáink már ne okozzanak gondot. Lesz szó természetesen szerelemről, hisz ez az általában legkedveltebb téma, ráadásul az előadás a szerelmesek napján, Valentin napon lesz. De egészségről, munkáról, anyagiakról, családról is esik szó, egyszóval sok mindenről. 


Rendezvénynaptár
Mindenkinek van olyan életterülete, ahol nehezebben boldogul. Legtöbbször a család és párkapcsolat az, ahol problémák, konfliktusok adódnak. Ha családi hátterünk rendben van, általában az élet többi részén is könnyebben boldogulunk. De mit tegyünk, ha már évek, vagy van, hogy évtizedek óta fennálló gondokkal küzdünk? Néha már őseink is ugyanezekkel a problémákkal éltek együtt. Gyakran halljuk a következő mondatokat.

„A szüleim, nagyszüleim házassága sem sikerült, ezért nem sikerül az enyém sem.”
„Édesapám is rákban halt meg, én is azzal küzdök.”
„Az összes felmenőm szegénységben élt, én is állandó pénzzavarral küzdök.”
„Több ősöm is öngyilkos lett, néha nekem is vannak sötét gondolataim.”
„A családban mindenki orvos, én is az lettem, bár inkább zenész szerettem volna lenni.”
„Édesanyámnak, nagyanyámnak is volt vetélése, én is elveszítettem már egy babát”
„Édesapám sikertelen művész volt, nekem sem sikerül sikert elérnem.”
„Édesapám, nagyapám is alkoholista volt, én is az vagyok.”


Ha ilyen, és ehhez hasonló problémák nálad is felmerülnek, feltétlenül látogass el előadásomra, február 14-én. Legtöbbször olyan generációkon átívelő mintákról, blokkokról van szó ilyenkor, amelyet még senkinek nem sikerült feloldania, vagy még senki nem kereste meg azt a kezdeti pontot, ahonnét elindult. Amikor egy családállítást kérőnél azt látjuk, hogy a probléma, amellyel az állításra érkezett nem hozzá tartozik, hanem valamelyik ősétől származik, akkor az állítás során megkeressük ezt az őst, és az átvett mintát átírjuk a kliens saját mintájára. Legtöbbször az állító elmeséli, hogy valamelyik szülő, vagy nagyszülő hasonlóan élt, mint ő.

Egy régi minta addig hat, míg valaki új mintát nem visz a családi rendszerbe. A minta önmagától nem változik. Leélhetünk egy életet úgy, hogy valamelyik, a családrendszerből kirekesztett ősünk életét éljük. Ilyenkor legtöbbször van egy olyan érzésünk, hogy ez nem a mi életünk, de megmagyarázni nem tudjuk az okát. Egy-egy családállítás alkalmával teljesen új utak, új távlatok nyílhatnak a kliens életében. Erről fogok beszélni február 14-én, a Nővarázsoló Műhely és Életmód Stúdióban. /Bp. VI. ker. Szív utca 41./

Szeretettel várlak!

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2180 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x