Elfelejtett fogadalmak
Címlap / Ezotéria / Elfelejtett fogadalmak

Lukács Tünde

Elfelejtett fogadalmak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Amikor valami nem működik az életünkben, elkezdjük keresni az okát. Elmegyünk terapeutákhoz, kipróbálunk mindenféle módszert, meditálunk, tanfolyamra járunk. Megoldunk ezt-azt, de az alapprobléma még mindig nem szűnt meg. Amikor már jó ideje keressük, kutatjuk az okokat, akkor rájövünk, hogy valami még mindig hiányzik. De vajon mi? 


Rendezvénynaptár
Vannak esetek, amikor hiába keressük egy probléma gyökerét, feltárunk ugyan kisebb dolgokat, mintákat, de igazi áttörést nem tudunk elérni. Keressük a kirekesztett családtagokat, helyreállítjuk a felborult rendet a családban, megadjuk mindenkinek a neki járó helyet és tiszteletet. Már nincs több ötletünk, mindent végigjártunk. Azt látjuk, hogy a minta, a kötés rettentően erős. A kliens legtöbbször mozdulni sem tud az aktuális élethelyzetében, mintha megkötözték volna kezét-lábát. Újabban gyakran látunk hasonló helyzeteket, és mivel egyre többször találkozunk vele, már kihagyhatjuk a felesleges köröket. A tapasztalat az, hogy a minta annyira erős, hogy a családállítást kérő nem a valódi problémáját osztja meg velünk. Legtöbbször felfedezzük a „fedősztorit”, de néha nehéz észrevenni.

Előfordul, hogy a családi rendszerben valaki valamikor fogadalmat tett. Szegénységi fogadalmat, fogadalmat az egyedüllétre, vagy bármi mással kapcsolatos ígéretet. Jelenlegi életünkben ez a rég tett fogadalom minket is köthet. Hiszen ha az őseim közt valaki fogadalmat tett arra, hogy a magányt választja a társ helyett, ennek következményeképpen tudatalatt követhetem őt sorsában. A dinamika ugyanaz, mint minden más kötésnél. „Ha te szenvedtél, szenvedek én is veled.” Ezek a fogadalmak hatalmas erővel rendelkezhetnek. A kliens sokszor úgy érzi, nem ura az életének.


 
Életünk bármely területén jelentkezhet akadályként ez a fogadalom. Pénz, párkapcsolat, szexualitás, gyermekvállalás, egészség, stb.
Családállítások alkalmával találkoztunk már olyan fogadalmakkal, amelyeket szinte lehetetlen volt feloldani. Van, hogy az állítást kérő ragaszkodik tudatalatt ehhez a mintához. Sajnos legtöbbször hiába akarunk egy mintát tudatosan megoldani, ha tudatalattinkban, lelkünkben ellentétes program fut, a tudatalatti program fogja felülírni a tudatosat.

Az is lehet, hogy jelen életünkben tettünk fogadalmat úgy, hogy nem is tudunk róla. Van, hogy viccesen kijelentünk valamit, és eszünkbe sem jut, hogy kijelentésünkkel éppen életünk egy részét gátoltuk le. Találkoztunk már olyan emberrel, aki még gyermekkorában kijelentette, hogy ő bizony nem fog férjhez menni. Így is történt. Bármekkora volt a szerelem, kedvese nem akarta feleségül venni. A fogadalom feloldása után fél év múlva megkérték a kezét.
Egy kliens arról számolt be, hogy párjával régóta próbálkoznak a babával, de nem esett teherbe évek óta. Lassan feladja. Feltártunk egy fogadalmat, amelyben a hölgy kijelentette, hogy neki nem lesz soha gyermeke. Barátnője gyermeke meghalt, és látva az ő fájdalmát, inkább lemondott a gyermekvállalásról. A fogadalom feloldása után 1 év múlva állapotos lett.

A fentiekhez hasonló, és még sok más fogadalommal rendszeresen találkozunk. Amikor úgy érzed, sehol nem találod a problémád okát, érdemes utánajárni, nincs e esetleg egy ilyen rejtett fogadalom valahol a családi rendszerben, vagy a saját életedben.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2546 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x