A szabad akarat és a belső átalakulás
Címlap / Ezotéria / A szabad akarat és a belső átalakulás

Terdik Réka

A szabad akarat és a belső átalakulás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-27

Vajon miért nem működik az átalakulás folyamata a visszatérő rossz szokásainkkal, életellenes cselekedeteinkkel? Egyszerűen azért, mert nem találtad, azaz nem hagytad, hogy megéld bármilyen mélységben azt a formát, a saját "új" formádat, amivé a régi átalakulhatna, és azt az átalakulás révén megélhetnéd. Mondhatják Neked, elolvashatod ezerszer, ott élhet melletted és láthatod nap, mint nap, akkor sem fogod magadévá tenni, amíg TE és csakis te úgy nem döntesz belülről, a lelked mélyéből.  

 

Rendezvénynaptár
A szabad választás törvénye az Élet összes egyéb törvénye előtt való, mert ezáltal kerüli el az erőszakot. És persze az önálló tapasztalás és élmény ereje sem lebecsülendő!
Ezért nagyon fontos, hogy őszinte legyél önmagaddal.

Ha nem őszinték a választásaid, nagyon sok energiádba fog kerülni a látszat fenntartása és pont a számodra fontos dolgok kezdenek majd elmúlni, eltűnni az életedből.

Ám így is lehet, mert ez is csak egy kerülőút, hogy visszatalálj az ALAP anyagodhoz. Ehhez segít hozzá a benned jelen lévő gondolatok, érzelmek, történések elmúlása, átalakulása, „kis halála”.
Egyszerűen kiürül belőled, ha már sok, és ha már elvégezte Nálad a feladatát. Ám biztos lehetsz benne, hogy visszatér egy nap, mert minden anyag, (gondolati, érzelmi, fizikai) visszatér az eredőjéhez. Újragyártja azokat a körülményeket, amelyek majd azokat a hatásokat eredményezik, amik által létrejött ő maga!


Ezzel bizonyítja az élet ciklikusságának törvényét.
Ezért ez a traumatérkép alapvető törvényszerűsége is, bemutatja a különböző időszakaid leteltének és újrajátszásának fontosságát, hogy Önmagadra ismerhess.

Megkülönböztetünk, sejt szinten is (!) természetes halált, átalakulást, elmúlást, illetve életellenes elmúlást (halált) és átalakulást. Ez utóbbi a változás erőszakos megakadályozásából fakad, és az élet minden szintjére káros hatással van. Ilyen esetek fennálltakor a rendkívül kiélesedett ösztöneidre, megérzéseidre számíthatsz csak, és nagyon kell figyelned rájuk!

A személyes traumatérképed megmutatja mikor egészséges és természetes Benned az öröm, és hogyan lehet erőszakmentes a változásod, azaz az átlépésed egyik időszakodból a másikba.

www.traumaterkep.com

 
 
[ 7925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x