Miért félünk a változástól?
Címlap / Ezotéria / Miért félünk a változástól?

Nyiri Helga

Miért félünk a változástól?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Minden mozgásban van. Minden változik. Mégsem tudjuk mindig örömmel fogadni a változást. Vajon miért? Mert a változás azzal jár, hogy eltűnhetnek emberek, helyzetek változhatnak, melyek már nem szolgálják a fejlődésedet. Sokszor kényelmesebb a megszokott rossz, mint az ismeretlen új. Miért hiszed el, hogy elég Neked a kényelmetlen rossz, mint az ismeretlen új?  

A mai világ arról szól, hogy sokszor egyetlen nap alatt átértékelődik minden, megváltoznak dolgok Bennünk annyira erőteljesen, hogy egészen más rezgéssel működünk. Minden hat ránk. Minden gondolat, minden történés, főleg manapság.

Olyan gyorsan történik minden, hogy ha nem vagyunk tudatosak erre, akkor nehéz lehet megélni ezeket a változásokat.

Sokszor tapasztalom, hogy a biztonságosnak hitt, de nem olyan kellemes élethelyzetben ragadni még mindig jobb, mint lépni egyet.

Ennek sok oka lehet. Lehet gyökere a családi DNS, lehet a kishitűség, lehet a félelem, lehet sok olyan hitrendszer, amit generációkon át cipelünk magunkkal.


Sokszor hisszük azt tudat alatt, hogy a szüleinknek nem sikerült, akkor nekünk sem fog. Amit sosem tudunk tudatos szinten kioldani. Nem is tudjuk, mert ezek mélyen futnak, és nem a tudatos működésben. Viszont már az segít, ha nyugodtan leülve végig gondolod, végig nézed picit kívülről anyu és apu életét. Megnézve őket sok hasonlóság lesz, amit hajlamosak vagyunk nem észrevenni, elutasítani. Amikor ezen túl tudsz lépni és felismered a hasonlóságot, akkor ott van a pillanat, hogy ezen változtatni tudj.

Ne tedd ezt görcsösen, sose tedd dacból, csak hozz egy döntést a szívedben arról, hogy másként fogsz élni, mint ők. A gyerekkori traumák oldása segít ebben, hiszen minden onnan ismétlődik.

Az is nagyon fontos, hogy tudd: Te választottad őket. Ők azok, akik a leginkább segítik a fejlődési folyamatot, amit erre az életre vállaltál. Mindig fontos megnézni, mit tanultál Tőlük? Mik azok a képességeid, erényeid, amit általuk nyertél, kaptál? És az is fontos, hogy tudd, van jogod változtatni.

A fejlődésünkhöz vagy a harmonikus működésünk eléréséhez szükséges a változás, változtatás. Ám a változás során, amikor kioldódnak a blokkok, meggyógyulnak a sebek, akkor eltűnhetnek a régi ismerősök közül azok, akik az újra már nem tudnak rárezegni.
Ez viszont öröm innen nézve. Hiszen minden emberi találkozás az alapján a rezgés alapján jön létre, ami Bennünk van.

Fontos a belső hit, ami nélkül nehéz létezni. Ha a belső hit nem erős, akkor könnyen megalkuszunk, és engedjük, hogy visszaéljenek velünk. Erősítsd a belső hited!


Legyél biztos abban, hogy amit magadért teszel nem egóból, hanem a szívedből teszed magadért, az mind támogatást kap. Sosem vagy egyedül. Sosem voltál egyedül, legfeljebb elhitted…

Engedd meg a változást magadnak!

Ha van időd elcsendesedésre, akár egy nyugodt nyári délután, akkor nézz az életedre felülről, kicsi kívülállóként, és ami nem tetszik benne, azon változtass!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7799 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x