Hogyan születik a rosszból a jó
Címlap / Ezotéria / Hogyan születik a rosszból a jó

Terdik Réka

Hogyan születik a rosszból a jó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-29

A traumatérkép a rosszat úgy definiálja: életellenes. Hogyan születik mégis a "rossz"-ból, az életellenesből jó? Vagyis legyünk szívesek észrevenni, és összetett kézzel hálát adni az Életnek, hogy szinte folyamatosan hajlandó kijavítani a hibáinkat! És ha már a "rossz"-nál tartunk azt is megtudjuk honnan fakad a büntetés,valamint, hogy ki és miért méri ránk. 

 

Rendezvénynaptár
A rossz

Minden, az egyes ember, tehát a mindannyiunk által generált gondolat, érzelem és esemény vagy fizikai körülmény, ami nem támogatja a az egyén és azon közösségek (természet, család, baráti, munkahelyi körök, stb...) életben maradását, amelynek része, az rossz.
Mégis mi teszi lehetővé,hogy az az eszméletlen mennyiségű rossz, amit nap, mint nap generálunk még nem irtotta ki az emberiséget és a bolygónkat?
Akármennyire fáj is az igazság, mindezt alapvetően annak köszönhetjük, hogy túl kis pontok vagyunk ehhez.
Még akkor is, ha katasztrofális mértékben gyártjuk az ilyen dolgokat, akár önmagunk, akár a világ ellen csak úgy nagy általánosságban, akár a másik ember ellen.


Másrészt pedig annak köszönhetjük, hogy az Élet maga, tehát a Benned jelenlevő Élet is egy annyira sokrétű és összetett törvények alapján működő rendszer, ami egy idő - sok-sok hiba kijavítása - után egyszerűen kiiktatja a rendszerből azt, ami gátolja, akadályozza, vagy megsemmisíteni próbálja.

Legyen ez gondolat, érzelem, vagy esemény. Öntisztul.

Azt ne felejtsük el, - bár szinte szégyellem leírni, mert már annyian, és annyiféleképpen a szájába rágták mindannyiunknak, hogy az élet szeretet alapú - tehát, figyelem, megértés, együttérzés, gondoskodás ALAPÚ. Ami azt jelenti, hogy ezen a földön mindannyian szeretetfüggők vagyunk. Kötelező adni és kapni. Nem véletlenül.

Csak figyeld meg a tested, hogyan működik. Elég csak az alapjait látnod, és megérted, hogyan tart Téged, a Te sajátos életutad szerint életben.
Bár folyamatosan megnyomorítod a gondolati, érzelmi és eseményalapú hülyeségeiddel, mégis megtart, amennyiben egy kicsit is követed, amiket súg vagy pont üvölt neked. És amikor nem hallgatsz rá, akkor öntisztul. Tőled, tőlem, mindannyiunktól. Íme a büntetés.

Pszichés zavarok, szerencsétlenségek, betegségek sora.
Tehát miért is nem hallgatsz a legbensőbb érzéseidre? 
 
[ 3468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x