Nyaraláshoroszkóp 12 napjegy 12 útitárs
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Nyaraláshoroszkóp 12 napjegy 12 útitárs

Nyaraláshoroszkóp 12 napjegy 12 útitárs

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

A Bak túlélőtúrára készül, ha elutazik, a Skorpió képtelen elszakadni a mindennapi szokásaitól, a Bikák lelassítják, a Kosok felpörgetik a nyaralást. Itt a nyár, sokan indulunk útnak. A Horoszkóp havilap augusztusi számából megtudhatod, hogy melyik csillagjegyű utastársad mit ígér: pihenést vagy merő idegbajt? 


Rendezvénynaptár

A jegyek mitológiája

A tizenkét csillagjegy jól felismerhető tulajdonságokat, jellegzetes viselkedési mintákat hordoz, amelyeket alapvetően három dolog határoz meg: az adott jegy őseleme, a minősége és az uralkodó bolygója. Ha ezt a három tényt ismerjük, azonnal megérthetjük a működését is, nem véletlen, hogy a legtöbb asztrológiai iskola alaptanfolyamainak tananyagát képezik. A transzcendentális karma asztrológiában azonban nagy jelentőséget tulajdonítunk a jegyekhez kapcsolódó mitológiai történeteknek is, hiszen főszereplőik viselkedési mintái sokkal plasztikusabban mutatják be, hogy mit várhatunk tőlük.

A cikk folytatását és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap augusztusi számában olvashatod.

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
 
[ 1156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x