A családi minták elengedése
Címlap / Ezotéria / A családi minták elengedése

Nyiri Helga

A családi minták elengedése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Hiszed vagy sem, de a jelenlegi működésed 80%-át képesek a családi minták meghatározni. Sokszor nem a mi életünket éljük igazán, hanem a sok generációs családi mintákat visszük csupán tovább.  

Nagyon intenzív energiákat élünk meg mostanság (is). Születésünk pillanatában meghatároznak minket a bolygók, csillagok, égi testek állásai, fényszögei is. A Hold változása is hatással van ránk. A természet közeli népeknek ezt nem igazán kell magyarázni. A civilizált ember akarja tudni miért és hogyan hathat ránk a Hold? Szerintem elég annyi, ha megnézzük a növény- és állatvilág reakcióit a Hold változására, vagy a vizek változásait.

Az biztos, hogy hisszük vagy sem, az attól még működik.

A mostani időszak abban segít, hogy könnyebben el tudjuk engedni azokat a családi programokat, hitrendszereket, mintákat, amik minket már nem szolgálnak minket.
A legkönnyebben úgy lehet ezt gyakorolni, ha veszel egy papírt és ráírod az egyik oldalra azokat az anyai mintákat, melyek szerinted, a tudatos működésed szerint, már nem komfortosak Neked. Aztán ugyanezt megtenni apai oldalról is.

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Például nekem nagyon erős mintám anyai vonalról a türelmetlenség. Sokat dolgoztam ezzel. Sokáig nem is értettem, hogyan tudtam hirtelen egyszerűen olyan türelmetlenné válni, amit alig lehet elviselni. Aztán amikor a theta healing kapcsán magamon dolgoztam, felismertem, hogy ez anyukám mintája.

Vagy például az is szülői minta nálam, hogy sokáig nehéz volt elhinnem magamról, hogy lehet nekem jobb, mint amit a szüleimtől tanultam.

Vagy például mennyire könnyű vagy nehéz élvezni a jót? Meg tudod engedni magadnak azt, hogy élvezd azt, amid van, vagy állandóan rettegsz attól, hogy a jó után majd jön a rossz?


Van-e mindig tartalékod, tartalék pénzed? Mert mondjuk anyukád erre tanított Téged, hogy legyen mindig tartalék. Ami csak azért nem tökéletes, mert ha ennek nevezed, akkor lesz olyan alkalom, amikor ezt fel kell használni. Tehát ami szülői minta alapján tartalék, azt fordíts magadban át arra, hogy bőven van.

Lehet szülői minta a felelősségvállalás vagy éppen ennek ellenkezője.
Milyen az apai minta, ha férfi vagy Te is? Mennyire hasonlítasz édesapádra, és ezek mind jók-e Neked az életed mostani szakaszában?

Milyen anyai mintád van, ha nőként élsz? Éled-e valóban az Istennői minőséged vagy elfogadod, hogy minden úgy vagy hasonlóan történjen, ahogy anyukádnál?

Szóval sok-sok minden lehet. Arra biztatlak most, hogy szánj arra időt, hogy leülsz és ránézel ilyen szemmel picit a családi mintáidra.

Nagyon fontos, hogy soha ne hibáztasd őket, ha olyat találsz, ami fáj. Mi választjuk a szüleinket, mert pontosan ez az anya és ez az apa kell nekünk ahhoz, hogy mindazt meg tudjuk lépni ebben az életben, amire szerződtünk.

Ebben az elengedési időszakban nézz rá a családi mintáidra szeretettel, de semmiképpen sem bántással, haraggal vagy dühösen!! Mindig van választásod. Most is van, elengedni azt, ami már nem kell!

 
 
A gyakorlathoz nagyon szép lezárás, amikor az összegyűjtött hitrendszerek, programok papírra kerülnek. Majd kimondod, hogy elengeded ezeket és jelképesen elégeted ezt a papírt.

Én így szeretem lezárni az elengedési gyakorlatokat, de ezt mindenki érzi egyénileg.

A lényeg abban van, hogy megvan-e a szándékod erre a szívedben, tisztán?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 18805 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x