Előrejelzés, mind a 12 Napjegynek
Címlap / Ezotéria / Előrejelzés, mind a 12 Napjegynek

Előrejelzés, mind a 12 Napjegynek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

A tavasz az új élet szimbóluma. 2017. az újrakezdés éve, minden jegynek szüksége lesz a megújulásra a mindennapokban, kapcsolataikban, a szerelemben, a munkában. Most kiderülhet, hogy milyen hatások érvényesülnek az egyéni horoszkópunkban, mely életterületünk lesz a tavaszi energiák fókuszpontjában. 

 

Az évek során hajlamosak vagyunk az álmainkat eltemetni, valahogy elvisznek a hétköznapok, fontosabb a munka. Talán már nem is emlékszünk rá, miről is ábrándoztunk fiatal korunkban. Aztán később, az évek múltával már mindent megadnánk, hogy valóra válthassuk őket.
Sose késő, hogy az álmainkat megvalósítsuk. A Halak időszak különösen alkalmas rá, hogy előhívjuk magunkból titkos vágyainkat. S aztán a következő hónapban - a Kos időszakában - majd valóra is válthassuk őket.


Február 18-án a Nap belép a Halak jegyébe.

Az ész és értelem helyett az érzelmek veszik át a főszerepet. Az év ezen időszakában könnyebben feléled bennünk az együttérzés, hamarabb érzünk hálát, örömmel segítünk a rászorulóknak és szívesebben hozunk áldozatokat. Sokkal intuitívabbak vagyunk, ösztönösen tudjuk, mit kell tennünk. Akkor használjuk legjobban a halak Nap energiáját, ha hagyjuk, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Leginkább a vizes jegyűek (Rák, Skorpió és Halak Nap, Hold és/vagy aszcendens) érzik „elemükben” magukat.

A tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap márciusi számában olvashatod.

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
Megrendelem>>


 
 
[ 2128 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x