Álmatlanság? Rossz közérzet? A csakratisztító zene helyrehoz...
Címlap / Ezotéria / Álmatlanság? Rossz közérzet? A csakratisztító zene helyrehoz

Álmatlanság? Rossz közérzet? A csakratisztító zene helyrehoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

Rossz hangulatban, leverten, kialvatlanul nehezen lehet bármit is csinálni. De van megoldásunk erre is! Hallgasd 7 napon át minden nap ezt a zenét, hogy feltöltsd energiaraktáraidat!  

Sokan hisznek abban, hogy az emberi csakrák energiaáramlása felelős azért, hogy milyen a leliállapotod, mennyire jó a közérzeted. 

A hét energetikai központ a testeden a hét csakra, amelyek közt spirálisan áramlik az erő. Ezeket az áramlási pályákat érdemes tisztán tartani, mert ha nem tesszük, a test és a lélek betegségeihez vezetnek.

Ebben a közérzetetjavító változásban segíthetnek:
  • a kristályok, melyek finom energetikájukkal hangolnak jobb állapotba,
  • a légzőgyakorlatok és jógagyakorlatok,
  • a színek
  • és a zene is, például az, amit ennek a cikknek a végén találsz, és amit ajánlunk.

 
Képforrás: Pixabay.com 

Ebben természetesen nem kell hinni, azonban ki lehet próbálni egy érdekes kisérletet, és pont elég, ha a saját tapasztalatainknak hiszünk. Ezt az úgynevezett csakratisztító zenét 7 napon át, napi egyszer végighallgatva, jelentősen javíthatjuk a közérzetünket. Akkor is érdemes lehet kipróbálni, ha egyébként mélyen levert, a depresszióhoz közeli állapotban vagyunk, mert jelentős javulást eredményezhet. 

Fontos, hogy naponta egyszer menjen végig ez a zene. Jó, ha nyugodt állapotban, esetleg fekve, alva, meditálva tudjuk tölteni ezt az időt, de ha csak elmélyült - monoton - munka közben hallgatjuk, az is teljesen megfelelő.


SOHA ne hallgassuk azonban gépkocsivezetés közben ezt a tisztító zenét, mert álmosító lehet, és balesetet okozhatunk, ha ilyesmit hallgatunk! Autóban csak utasként, fülhallgatóval hallgassuk. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 19523 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x