TAVASZI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS mind a tizenkét csillagjegynek...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / TAVASZI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS mind a tizenkét csillagjegynek

TAVASZI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS mind a tizenkét csillagjegynek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Az asztrológiai Új év kezdetére már túl lehetünk az elmúlt év és hónapok nehézségein, de semmi esetre se dőljünk hátra, most kell megtanulnunk beilleszkedni új világunkba, amit a Jupiter és a Szaturnusz téli együttállása a Vízöntő jegyében hozott el számunkra. Márciusi számunkban megvizsgáljuk, hogy ez mit jelent a 12 asztrológiai jegy számára.  


Rendezvénynaptár

Az asztrológiai évkör utolsó jegyében járunk. A Halakban ott a teljes állatövi kör tapasztalata, tudása, érzésvilága. Könnyebb most elfogadónak és önzetlennek lenni. Szeretni, csak úgy, feltételek nélkül. Többet adni, mint kapni. Megérezni, mire van szükségünk és mire van szüksége másoknak. Megbocsájtani, amit elkövettek ellenünk. Gyógyítani magunkat, gyógyítani egymást! Otthon, a munkahelyünkön, baráti körben, bárhol, ahol várják, számítanak rá. Ma én, holnap te, ma engem, holnap téged.
 
 
További érdekes cikkeket, egyéb rovatainkat és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Horoszkóp Havilap márciusi számában olvashatja.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
  
 
[ 587 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x