Őrangyalok, a remény hírnökei - Angyali üdvözlet
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Őrangyalok, a remény hírnökei - Angyali üdvözlet

Őrangyalok, a remény hírnökei - Angyali üdvözlet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-09

Minden reggel angyali üzenetek fogadásával kezdem a napomat. Csodálatos érzés, ahogy áthalad a testemen az angyali energia, ahogy szép lassan megmozdítja a testemet és írás magasságba emeli a jobb kezemet. Nem én emelem a kezemet, hanem Szent Mihály arkangyal, aki a nálam lévő ceruzával gyönyörű betűket kezd rajzolni a fehér papíron.  


Rendezvénynaptár
 Nem véletlen írom a rajzolás szót, mert nem az általam ismert saját kézírásomat látom viszont a papíron, hanem azt az írásmódot, ahogy régen lúdtollal vagy mártogatós fémtollal írtak az emberek, ahogy azt a Múzeumokban kiállított levelekben lehet látni.

Hol erőteljes, hol lágyabb energia hullámokkal közvetíti a napi üzenetét, ez a tartalomtól függ. Amire nagyon szeretné a figyelmünket felhívni, azt erőteljesebb energia hullámmal érzékelem. Lehet nálam bármilyen vastag az a papírköteg, amin írok, az Arkangyal üzenete energiáját érzem a combomon, a talpamon is. Az angyalok nem kiabálnak, nem mondanak hangosabban semmit, amire nagyon kellene figyelnünk, vagy amire jobban kellene ügyelnünk. Ezekből az energiaáramlásokból tudom, hogy hangsúly van az üzeneten, innentől kezdve az a feladatom, hogy mindezt a továbbítsam.

Mivel az Égi Üzenet „csak át-halad rajtam” nem az én gondolataim, így nem jegyzem meg, emlékezetből nem tudom visszaidézni. Ahhoz, hogy elmondhassam, a saját kézírásommal átírom egy másik lapra, hogy később el tudjam olvasni és a számítógépbe beírni.

Az üzenetközvetítésnek van olyan időszaka is, amikor nem „ír a kezem”, hanem gondolati áramlatban érkezik a Szent Mihály arkangyal üzenete. Ebben az esetben is azonnal le kell írnom vagy diktafonra mondanom, mert nem tudom megjegyezni, emlékezetből visszaidézni, teljesen elfelejtem és ebben az esetben meg kell várnom, amíg az Arkangyal ismét elmondja az üzenetét. Bármilyen módon is érkezik az „Égi üzenet” minden alkalommal kegyelmi állapotként élem meg, megköszönöm, hogy mindennek részese lehetek és boldogan adom tovább, akár a közösségi oldalakon, vagy az angyalterapeutai konzultációk alkalmával.
Annyira boldogító érzés, amikor látom, a félelemtől feszült arcok ráncai kezdenek kisimulni, még mosoly is megjelenik.
Érzékelhető, amikor oldódik a feszültség és megnyugszik annyira a kedves Kérdező, hogy az Arkangyal iránymutatásával a számára lehető legjobb megoldást megtalálja.

Azonban ez nem volt mindig így.

Nagyon egyszerű három gyermekes édesanyaként éltem az életemet, egyedül neveltem a gyermekeimet. Éltem az anyaság minden szépségét, jóságát és feladatát. Nem értem rá semmire, legfőképp magamra, olvasásra. Két angyal témájú könyvet mégis elolvastam, mert annyira sok nehézséget éltünk át, gondoltam talán segíthetnek. A könyvek olvasása közben megnyugodtam és ez abban az élethelyzetben maga volt a csoda. Érthető, hogy elkezdtem keresni több angyal témájú könyvet, de abban az időben csak ennyit lehetett a könyvesboltokban kapni. Hosszas várakozás után megjelent egy újabb angyal könyv, amelyhez kártyák is tartoztak. Azonnal megvettem. Akkor nem is sejtettem, életem új szakasza kezdődött el, EGY CSODÁLATOS VILÁG tárult ki előttem, melyet 21. éve élek. Nem tudom eléggé megköszönni, hálát adni mindazért a jóért szépségért, ahogy „átvarázsolták” az életemet.

Erre az angyali utazásra szeretném invitálni a Kedves Olvasót! Fedezzük fel együtt az angyalok világát, de azt is el tudom képzelni, hogy nem is kell felfedezni, mert egyre közelebb vannak hozzánk, egyre nyíltabban beszélünk róluk, és növekedik azok száma is, akik angyali vezettetéssel élik életüket. Ez abból is látszódik, ha ma szétnézünk a könyvesboltokban, külön polcokon szebbnél szebb angyal témájú könyvek között válogathatunk.

Boldogsággal tölt el, hogy e polcokon AngyalSzó I–II. címmel megtalálható a két kötetes könyvem, melyben az angyali érintődés története mellett – a teljesség igénye nélkül –, bemutatom az angyalokat, a feladatköreiket és Szent Mihály arkangyaltól kapott különböző angyal módszerekről is írok.

Az angyalokkal való kapcsolat mindenki számára elérhető, aki kéri és aki elfogadja a segítségüket. Az elkövetkező időkben arról beszélgetünk, amire általában azt mondják, hogy nem létezik..., nincs..., nem bizonyítható..., kitaláció..., én pedig élem 21. éve. Kedves Olvasó, velem tartasz?

Kovács Judit
Mentálhigiénés szakember
A cikksorozat folytatását, a 12 jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a HOROSZKÓP havilap májusi számában olvashatja, akárcsak szokásos népszerű rovatainkat.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!(X)
 
 
[ 263 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x