Az Univerzum Üzenete 2. rész
Címlap / Ezotéria / Az Univerzum Üzenete 2. rész

Az Univerzum Üzenete 2. rész

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

De mi van, ha az Univerzumnak nem tetszik az én szabad akaratom? Egyébként meg milyen szabad akarat az olyan akarat, amit nem szabad?Elgondolkodtató. Alapvetően rabságban élünk. Nem? Vagy mégsem? Ki tudja ezt?  

De mi van, ha az Univerzumnak nem tetszik az én szabad akaratom?Egyébként meg milyen szabad akarat az olyan akarat, amit nem szabad?Elgondolkodtató. Alapvetően rabságban élünk. Nem? Vagy mégsem? Ki tudja ezt? Mert azt mondja a Jóisten, hogy adtam én neked szabad akaratot, Te ember, de aztán, ha az nem a tetszésem szerint való, amit te művelsz, akkor fejbekólintalak. Micsoda alak?

Na most azt is lehet mondani, hogy „Legyen meg a Te akaratod. Ámen”, és innentől kezdve akkor miről beszélünk? Vagy ahogy az egyik transzformációs kártya is mondja: „ Az isteni akarat a számomra a legnagyobb boldogság”, vagy valami ilyesmi.

Azért vagyok persze kissé mérges és frusztrált, mert ma kihúztam egy olyan Univerzum Üzenetet, amely elmarasztaló volt a számomra. És na jó, éreztem én, hogy már nem vagyok fenékig tejfel, de azért ezt nem gondoltam volna.

A mai kártya megmutatja, milyen az, ha „nem talált” a szabad akaratom

Azt írja a kártyácska, hogy: „Isteni elégedetlenség. Húzz egy Visszatartó erő kártyát a csomagból! Olvasd föl hangosan és kövesd a Visszatartó erő játékmező kártya utasításait!”

Mit tettem már megint, én balga, ami nem tetszik „odafent”? Na, nézzük csak: Írtam egy e-mailt a főnöknőmnek, amiben leírtam a tiszta igazságot, és azt hogy marhára nem szeretem, ha bűnbakot csinálnak belőlem. Mér mi mást, tehettem volna? Mi ebben a rossz?

Aztán tegnap este megmondtam a kisebbik lányomnak, amikor itt erősködött, hogy neki joga van beülni cukrászdába, moziba, színházba az én pénzemen, nekem meg kötelességem eltartani őt,- meg hogy az nem is az én pénzem, hanem az apjáé, aki a tartásdíjat adja, s hogy adjam oda neki az egészet, hisz az őt illeti meg, sőt hogy én soha nem adtam neki a saját pénzemből és így tovább. Azt elfelejtette a drága, hogy a lakásomban lakik ingyen, s hogy ellátom étellel-itallal, ajándékokkal, szeretettel, odafigyeléssel, empátiával és együttérzéssel, még ha ez a kettő talán közel azonos is.

Na, akkor már én ordítottam, hogy tudja milyen joga van neki; joga van hallgatni. Aztán, amikor elhallgatott, én még utánamentem és mondtam-mondtam a magamét, hogy-hogy lehet valaki ennyire pofátlan egy alak, mint ő és ennyire diktátor és szipolyka. Ő meg aztán mondta,hogy jó, hagyjuk már abba, nem kér tőlem semmit, mert velem úgysem lehet beszélni a pénzről, mert az tabu téma nekem. Nekem, aki imádok a pénz és az energia áramlásának analógiájairól értekezni mindenkivel, s aki virtuóz módon tartom fent magamat és magunkat már hosszú évtizedek óta. Nekem mond ő ilyet, aki most bújt ki a tojásból vagy belőlem. Nahát!

Azt is elfelejtette, hogy a pénzt én keresem meg, sokszor méltatlan és magalázó körülmények között (ne arra gondolj, amire gondolsz, egyszerűen egy magyarországi közalkalmazotti „munka-iszonyban” lévő, napi 8 órát dolgozó középkorú, egyedülálló és fekvő nő vagyok, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Itthon meg írom a cikkeimet, a könyvemet, az e-mailjeimet, hogy vegye is meg valaki, no meg reklámozom az önismereti játékomat,és így tovább. Szóval egész álló nap dolgozom, hogy meglegyen minden, amire valóban szükségünk van. És akkor ő hetente előáll valamivel, ami gagyi, ami nem jó, amiből új kell vagy amire még pénz kell neki. Hát hogy van ez?

Miután kioktatott az ő jogairól és az én kötelességeimről, bevonult a szobájába és azt mondta, hagyjam már békén, mondta, hogy nem kér tőlem semmit. De én nem hagytam, hát hogy lehet olyanokat mondani, amilyeneket előtte mondott és ahogyan azokat mondta az ő villogó szemeivel és ellentmondást nem tűrő arcával fenyegetve engem még a létemben is.

De ő becsukta a szobaajtót és mondta, hogy menjek ki. Én kint aztán őrjöngtem még egy ideig; rugdostam a falakat, csapkodtam az ajtókat és írtam vagy 10 e-mailt neki és a családtagoknak arról, hogy ez tűrhetetlen, amit ez a lány művel velem.

Most mit nem tettem jól? Mi a fenét kellett volna csinálnom ebben a helyzetben? Gyorsan húztam trafó járték kártyácskákat és arra emlékszem, hogy az angyalok között ott volt az elengedés, persze hogy és az átalakulás mint lehetőség. De hogyan?

Az univerzum üzenete azt mondja, hogy elégedetlenek most velem és hogy húzzak ki egy visszatartó erőt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2856 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x