A Belső Gyermek kártya üzenete
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A Belső Gyermek kártya üzenete

A Belső Gyermek kártya üzenete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

De hát itt áll előttem a munkahelyemről hazahozott végtelen mennyiségű hamupipőke munkám, meg a kérdés, hogy magamhoz fogadjam-e az idős keresztanyámat, vagy én költözzem hozzá, esetleg menjek megint ápolási díjra vagy munkanélküli segélyre, és közben írjam a könyveimet, transzformáljam az emberiséget, vagy mi legyen, hogy legyen? 


Rendezvénynaptár
(I GOT TO BREAK FREE)
Este van már nyolc óra, és én még itt görcsölök azon, hogy megmondjam, vagy ne mondjam, hogy megírjam, vagy ne írjam, hogy elvállaljam, vagy lemondjam, hogy elinduljak vagy feldúljak mindent azzal, ha megállok most, és nem mosok és nem is vasalok, sőt nem is főzök, csak Ő-zök, nagyőzök, keresem, találom, s el is vesztem, minden percben. Istenem, mutass nekem utat, hogy merrefelé kutasson az elmém, s testem hova és kihez mozduljon, ha már táncra perdülne fásult fáradt tunyaságából, feszült, görcsölő puffadásaiból.

Be free, be free…!!!!! énekli az én szerelmetes Freddym (Mercury-Quen). De hát itt áll előttem a munkahelyemről hazahozott végtelen mennyiségű hamupipőke munkám, meg a kérdés, hogy magamhoz fogadjam-e az idős keresztanyámat, vagy én költözzem hozzá, esetleg menjek megint ápolási díjra vagy munkanélküli segélyre, és közben írjam a könyveimet, transzformáljam az emberiséget, vagy mi legyen, hogy legyen?

Kérjetek és megadatik..
„Kérjetek és adatik, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik nektek. Mert mindaz, aki kér, kap, aki keres, talál, és aki zörget, annak megnyittatik.” (LK. 11.9.10.) Mit kérek? Hát persze, hogy egy ötöst a lottón, bármilyen bunkón is hangzik ez, de most úgy érzem, hogy már a nagyját megtanultam a leckéimnek és meg is valósítottam a tanultakat a gyakorlatban. (Mert azt képzelem, hogy csak akkor kapok készpénzt odafentről, ha már én is teljesítettem legalább a felét az életfeladatomnak.)

Na jó, még nem húztam be egy balegyenest a főnökömnek, sem az ex pasijaimnak, pedig mennyire, de mennyire, de még mennyire hogy szerettem volna ezt tenni mindig, hogy aztán szívből és igazán megbocsáthassak nekik. De én nagyon meg vagyok félemlítve (s ezért látszólag mindig nagyon kedves és udvarias vagyok, pedig sokszor a p…-ba kívánnék mindenkit, aki játszmázik és kivetít). Már kisgyerek korom óta tartok attól, hogy ha én kiáltok, a föld dübörög, és a fal adja a másikat, mert ezt tapasztaltam apukámtól és életem egyes férfi szereplőitől is. Ezért csak ilyen sunyi iméleket bírok küldözgetni mindenkinek, hogy ejnye meg bejnye, de ha szemtől szemben állunk, hát inkább mosolygok és meghátrálok. Le tudnám köpni magamat ilyenkor.

De az elmúlt hetekben asszem nagyot fejlődtem ezen a téren is (azért „is”, mert például még az Excel táblázatok kezelésében is nagyot lendültem előre). Nem féltem már annyira és nem is viselt meg olyan sokáig a mások rosszasága, ahogy ez eddig történt. Érdeklődve néztem az arcok és lelkek torzulását, és szerettem volna segíteni nekik még akkor is, amikor engem bántottak. Aztán bátran leültem a légterükben, és kezdtem valami egészen másról beszélni. Így ugyan elmaradt a tetemre hívás és a behúzás, de legalább nem somfordáltam el megalázottan és reszketve a nagyfőnökök diktatórikus erő-szak teréből.

Na, miért is mondom ezt? Nos csak azért, mert hogy nekem az a leckém, hogy az agresszív feletteseimmel szemben helyt tudjak állni, és meg tudjam védeni magamat, ha kell. Ezért, jelentem, már félkésznek érzem magam, jöhetne az ötös. Hogy mit tennék, ha megnyerném, arról majd legközelebb. Most inkább húzok három Belső Gyermek kártyát, hogy megtudjam, hol tart most az én belső gyermekem, mit is szeretne ő, a kicsi Marika bennem, mit kér tőlem. Hallgassuk csak.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x