Magyarország kilátásai asztrológus szemmel
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Magyarország kilátásai asztrológus szemmel

Magyarország kilátásai asztrológus szemmel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Az ország horoszkópjában augusztus 20-án váltak valóságossá azok a támadó bolygó együttállások, melyek ma is éreztetik hatásukat. Asztrológusunkat kérdeztük a zavargásokról. 


Rendezvénynaptár
Az ország horoszkópjában augusztus 20-án váltak valóságossá azok a támadó bolygó együttállások, melyek ma is éreztetik hatásukat. Asztrológusunkat kérdeztük a zavargásokról.

Az utóbbi hetekben több eseménnyel kapcsolatban is megtapasztalhattuk a magyar nép hangulatának szélsőséges megnyilvánulásait, amelyek – nézetem szerint – az augusztus 20-án megrendezett tűzijáték ünnepségén kezdődtek el.

Minderre asztrológiai szemmel is remekül rímelnek a szeptember 18-án bekövetkezett zavargások, amelyek a kormány hitelességét kívánták megkérdőjelezni. A történtek mögött érdemes megkeresni a szellemi üzenetet, s asztrológiai szemmel is megnézni az adott időpontok mondanivalóját.

Az ünnep mondanivalója
Az augusztus 20-i, valamint a szeptember 18-i horoszkópképletek meglepő hasonlóságot mutatnak, s üzenetük is hasonló. Tulajdonképpen egyazon eseménysor különböző láncszemeinek foghatóak fel. Megvizsgálva az augusztus 20-án történtek horoszkópképletét, elmondható, hogy mind a Magyarországot jelölő bolygó, a Jupiter, mind, pedig a népet jelképező bolygó, a Hold nagyon hányatott helyzetben van, s – bár közvetve – de egymást is támadják. Köznyelven ez úgy hangozna, hogy „az ország támadja a népet, a nép pedig az országot”.

"S mondd, honfi, mit ér.."
A horoszkópból egyértelműen kiderül, hogy Magyarország szelleme "elégedetlen" a népével, s biztosan nem véletlen, hogy a tragédia pont akkor következett be, amikor az államalapítás ünnepét ünnepeltük. Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni, hogy mit is jelent számunkra – az egyén számára – Magyarország szelleme. Jó lenne azt is átgondolni, hogy valójában hol lakik ez a bizonyos „népenergia”. Nézetem szerint maga a föld, s minden, ami rajta terem, Magyarország szellemét képviseli. A magyar föld energiája nem illeszkedik a rajta élő nép energiájához, s ez a feszültség jelenik meg az elmúlt eseményekben.

Lehet, hogy mélyebb szinten nem fér össze a lelkünkkel mindaz, amit kívülről kényszerítenek ránk, s ami nagyon is a „látszat-valóság” ideálját hozza be az életünkbe. Közben sokan azt élik meg, hogy saját hagyományaink, kultúránk, szokásaink elvesznek. Mindez tisztán kivehető az augusztus 20-i horoszkópképletből, amiben a jelenlegi kormány még nincs annyira hányatott helyzetben, mint a szeptember 18-i képletben.

A zavargások horoszkópja
Ami a zavargások idejére felállított horoszkópképletben feltűnik, az, hogy a nép több szinten is támadott. Elsősorban diszharmóniában áll a Magyarság szellemével, mindazzal a szemlélettel, amit az őseink képviseltek. Másrészt, pedig teljes a zűrzavar a fejekben, s ilyenkor szokták azt mondani, hogy „megvezették” az embereket, vagyis semmi sem az, aminek látszik, s ez vonatkozik a zavargásokra is, amelyek mögött egészen más tartalom rejtőzhet, mint, amit az emberek érzékelnek ebből.

A kormány képlete
A képletben egyértelműen megmutatkozik a kormány helyzetének a nehézsége, s fontos lenne felismerni azt, hogy a szemléletmód megváltoztatása szükséges és időszerű. Végezetül fontos kijelenteni, hogy kétféle út kínálkozik arra, hogy a helyzet javítható legyen. Az egyik a racionálisan lefektetett perspektívák világa, s józan megfontolásokon alapul, amely figyelembe veszi a szükséges változtatásokat is, valamint a nép igényeit is. A másik út, pedig az, hogy a nép kijelölt vezetője megfelelő erővel rendelkezik, s mindezt az erőt arra a munkára és szolgálatra fordítja, amellyel kreatívan megoldható a kialakult helyzet. Emellett a nép vezetője tiszteli, és méltósággal tekint arra a földre, ahol élünk, s az örökségünkre.

Kunsay Melinda


 
 
[ 1794 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x